maanantai 21. maaliskuuta 2022

Paksu nippu

 Maanantait ovat mukavia - varsinkin, jos postilaatikko pullistelee korteista: viisi Euroopasta ( Saksa, Kreikka, Malta ) ja yksi Amerikasta ( USA ).

Aloitamme Kreikasta, mistä ei aiemmin ole postia tullutkaan. Ja tämäkin Lesvoksen kortti matkusti 356 päivää kolahtaakseen ( naarmutettuna ) boksiimme. Joan sen lähetti. Otamme terveiset mielellämme vastaan, sillä olemme suuria Kreikan ystäviä ja olemme paljon matkustelleet Kreikassa. Kovasti toivomme taas pääsevämme uudelleen, mutta kun tämä pandemia...

Ευχαριστώ πολύ για την κάρτα σου! Αγαπάμε την Ελλάδα! Ελπίζουμε να είσαι καλά!






Tästä linkistä näet live-kuvaa Lesvokselta. 


Pysytään edelleen Välimerellä. Wolfgang lähetti lomakortin sieltä; oikeastaan hän on saksalainen, kuten nimestä on helppo päätellä. Siellä hän kertoo juosseensa puolimaratonin ja sen jälkeen tutkailleensa paikkoja. 
Oikeastaan hän onkin varsinainen maailmanmatkaaja. Laskimme hänen profiilistaan 23 maata, joissa hän on käynyt. Ja maraton tuntuu olevan "kova sana".
Paljon kiitoksia!




  




Lisää saksalaista: Kerstin ( Holtlandista Luoteis-Saksasta ) tunnustaa kollanneensa vanhempiensa kaappeja ja löytäneensä tämän vanhan, hienon pääsiäiskortin eräästä laatikosta. Kiva kun lähetit sen meille. Pian pääsiäinen tuleekin! Kaikkea hyvää sinullekin!





Elfie on innokas koira- ja kissaihminen Hampurin pohjoispuolelta, pienestä kylästä, missä hän viihtyy hyvin puutarhaansa hoidellen. Koirakerhon puheenjohtajana hän on toiminut jo 27 vuotta. Pieni epäilys herää, että hän pitää muistakin eläimistä, päätellen mahtavan värikkäästä papukaijakortista. Kiitos siitä!









Vielä Saksaa: Stuttgartista Gise lähetti Viirun ja Pesosen, mikä lastenkirja on hänen suosikkejaan. Tottahan me heidät tunnemme, kivat kaverukset.
Gise kertoo rakastavansa Suomea niin, että arvelee tuntevansa maamme melkein paremmin kuin Saksan ( ! ). Lisäksi hän osaa ja ymmärtää vähän suomea. Sepä mainiota!
Gise on opettaja erityisammattikoulussa. Pappakin oli erityisope. Vapaa-aikanaan hän möyrii miehensä kanssa puutarhassaan. Pian alkavatkin puutarhakiireet. Kiitos oikein paljon!









Lopuksi Amerikkaan. Missourissa pienessä kylässä asuu Dot miehensä kanssa 1880-luvulta peräisin olevassa vanhassa talossa, jota he ovat remontoineen asumiskäyttöönsä. Talossa on joskus toiminut keilahalli. Kesät he viettävät lännen Oregonin rannikolla, koska Missourissa on liian kuuma.
Kortti on hieno! Ihmettelemme vähän, sillä sen on ilmeisesti tehnyt Irina Garmashova Pietarista. "Kuukkeloimme", niin selvisi, että hän on muuttanut n. 20 vuotta sitten Lontooseen. Ei siis ihme, että hänen kissakorttejaan myydään Amerikassakin. Kiitos paljon!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti