maanantai 14. maaliskuuta 2022

Kotoista postia

 Viikko alkaa lupaavasti. Kaksi supisuomalaista lähetystä saapui yhden ulkomaalaisen kera.

Satu Iisalmen Runnin kylästä kertoo juuri reissanneensa miehensä kanssa Savonlinnassa ja Helsingissä pienellä lomamatkalla. Hän on opettaja ja maanviljelijän vaimo. Heillä on kaksi teini-ikäistä lasta.

Sattumoisin tiedämme, että tuo Runnin kylä on vanhastaan tunnettu kylpyläpaikkakunta. Sen veden terveysvaikutukset huomattiin jo 1700-luvulla.

Kiitos lähetyksestäsi!









Toinen tervehdys tuli Pöytyältä, Varsinais-Suomesta. Katja siellä on tyytyväinen, kun aurinko jo lämmittää ja keväiseltä tuntuu - kyllä hän talvestakin tykkää. Kuten mekin. Hänen rakennuksensa seinällä jo ensimmäiset lumikellot kukkivat.
Kortin teksti vihjaa kaikenkarvaisten kavereiden virkistävään vaikutukseen. Kyllä mekin karvaisista ystävistä ainakin pidämme - koirista ja kissoista.
Kiitos kortista!










Ja lopuksi vielä karvainen ystävä Itävallasta asti. Siellä ei varmaankaan tiikereitä sentään luonnossa tallustele. Karin asuu Innsbruckissa vuorten keskellä. Sehän on tunnettu talviurheilukeskus, mutta kesällä hän vaeltelee vuorilla ja kerää yrttejä teehen ja muihin juomiin. Kevät tulee sinnekin askel askeleelta, ja Karin odottaakin pian pääsevänsä puuhailemaan pieneen puutarhaansa.
Kiitos terveisistä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti