perjantai 1. maaliskuuta 2024

Mainiota maaliskuuta

 Kylläpä alkoi uusi kuukausi mainiosti. Paksu nippu kortteja saapui USA:sta, Saksasta, Itävallasta ja Thaimaasta.

Debbie Oregonista oli keksinyt laittaa kolme korttiansa muovipussiin, mikä tietenkin pelasti ne joutumasta erilaisten automaattien tai robottien raapimaksi.

Debbien osavaltio on tunnettua metsätalousaluetta. Meillekin tuttuja kuusia ja mäntyjä kasvaa siellä, lisäksi hän mainitsee setrit, joita meillä ei kasva. Valtavia puita sieltä löytyykin, kuten kuvasta näkyy. Suomalaiset siirtolaiset kauan sitten työskentelivät metsureina siellä; Mommin sukulaisetkin lähettivät kuvia hurjista rungoista. Paljon kiitoksia!












Kimberly kotimaisemaa kaunistaa tämä uhkea vuori, Mount Rainier. Hän nauttii myös rauhoittavista Tyynenmeren aalloista, joita hän kertoo käyneensä juuri katsomassa Ruby beachilla.
Mommin ja Papan poika vieraili perheineen tuolla vuorella, kun kävivät Amerikansukulaisia tapaamassa.
Oiken paljon kiitoksia mukavasta kortista! Hyvää kevättä!









Kristinin tervehdys tulee Montanasta, mikä sijaitsee edellisiin paikkoihin verraten vähän sisämaan suuntaan. Kristin ei asu aivan lähellä tuota jäätikkövuorta, mutta hänen sukulaisiaan on siellä päin, joten alue on tullut tutuksi. Hänellä on perheessä aviomies ja poika, joiden kanssa he harrastavat vaeltelua vuorilla. Upeat maisemat! Siellä kelpaa samota! Suuret kiitokset!










Seuraava kortti on myös kaukaa. Sharon postitti sen Thaimaasta, missä hän asuu nyt jonkin aikaa lämpimässä kylmää paossa, kylmää jota on hänen varsinaisessa kotimaassaan Kanadassa. Ymmärrettävää! Meidän tekisi myös mieli paeta talvea, mutta nyt se taitaa olla myöhäistä, kevät alkaa pian. Kiitos lauhkeista terveisistä Pattayalta!



Postimerkissä Thaimaan kuningas








Nyt palataan Eurooppaan. Diana asuu Länsi-Saksassa Ruhrin alueella lähellä Dortmundia Ruhr-joen varrella. Hän kertoo alueen olevan kaunista maalaismaisemaa olkoonkin, että ollaan Saksan perinteisellä teollisuusalueella. Paljon kiitoksia, Diana!





´




Ja lopuksi Itävaltaan. Johannes esittelee meille pääkaupunki Wienin St. Stephensin katedraalin, josta hän kertoo, että alun perin siihen suunniteltiin kaksi korkeaa tornia, mutta vain yksi sitten saatiin valmiiksi. Wien on täynnä historiallisia nähtävyyksiä, ja Johannes toivottaakin meidät tervetulleeksi niitä katsomaan. Suuret kiitokset! Toivottavasti pääsemme joskus tutustumaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti