keskiviikko 28. helmikuuta 2024

Helmikuun saalis

 Kuukauden kertymä: viisi ( 5 ) korttia - onko se hyvä? No, ei oikein; olemme toki vähentäneet lähettämistäkin erinäisistä syistä, rahanmeno yhtenä niistä.

Mutta olemme kiitollisia näistä viidestä. Kaksi tuli Saksasta, yksi Alankomaista, yksi Japanista ja yksi jopa Suomesta.

Aloitetaan kauimmaisesta. Osakasta kirjoitaa Bakul ja lähettää meille ihastuttavan neitokaisen. Todella sievä! Hän harrastaa reippailua, kävelyä ja vaellusta sekä fantasiakirjallisuuden lukemista. Bakul on mieltynyt intialaiseen voimakasaromiseen teehen. Ei ihmetytä yhtään, Japanissa juodaan paljon teetä. Suuret kiitokset terveisistä ja kauniista kortista!









Toisen Saksan korteista lähetti Christian Kasselin kaupungista Keski-Saksasta. Kortin kuva on vielä pohjoisempaa Bremenhavenin satamakaupungista Itämeren rannalta. Hän kuvaa asuinaluettaan metsien, peltojen ja pienten vuorten maisemaksi.
Kiitos paljon!









Keskeltä Saksaa on tämä toinenkin kortti, Thüringenin osavaltiosta Kahlan pikkukaupungista, jossa Juana asuu. Kaupungissa on vain 7000 asukasta. Hän kertoo pitävänsä linnuista, joita hän tarkkailee puutarhassaan - kuten mekin. Siksipä hän lähettikin meille pienen pensastaskun. Oikein söpö! Kiitos-kiitos! Mukava tervehdys!









Marthan Postcrossing-kortti lähti Alankomaista läheltä Amsterdamia, Almeren kaupungista. Hän on pirteä 77-vuotias eläkeläinen, joka on paljon matkustellut ja joka nykyään osallistuu erilaisiin kulttuuririentoihin. Oikein paljon kiitoksia ja terveitä eläkepäiviä eteenpäin!









Ja niin olemmekin päässeet koti-Suomeen. Saimme "lentopostia" Uudeltamaalta Pialta, joka asuu Nurmijärvellä. Hänen suuri harrastuksensa on matkustelu. Yli 70 maata on jo nähty, ja uudet matkat ovat suunnitteilla. Hiljattain hän oli käynyt Vaalimaalla ihmettelemässä Venäjän rajaliikenteen hiljaisuutta. Niinpä, kotimaassakin voi matkailla! Paljon kiitoksia kauniista närhestä ja hyvää kevään odotusta!



Aika mahtava tuo postimerkki, Akseli Gallen-Kallelan käsialaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti