maanantai 4. maaliskuuta 2024

Espanjalaista & saksalaista

 Viikko alkaa mukavasti - Espanjalainen Noa lähetti mahtavan maiseman heijastuksineen Kataloniasta. Mutta kyseessä ei olekaan tavallinen järvi, vaan patoallas joka on peittänyt alleen kokonaisen kaupungin, Sant Roma de Saun. Jos katsot tarkkaan kortin kuvaa, huomaat kirkon tornin pilkistävän vedestä; se jäi pinnan yläpuolelle.



Noa on 7-vuotias koulupoika, joka vasta viime marraskuussa aloitti tämän Poscrossing-harrastuksen. Hän on lähettänyt vasta muutaman kortin ja saanutkin pari. Toivotamme sinulle menestystä harrastuksesi parissa! Oikein paljon kiitoksia mielenkiintoisesta ja kauniista kortistasi.









Saimme kortin myös Saksasta Sabinelta, joka asuu Erkrathissa, Kölnin ja Dysseldorfin tuntumassa. Kuvasta katselee leppoisa "saapasjalkaponi". Oikein hauska - ja hassu! Kiitos paljon!
Sabine kertoo, että heillä on ollut useita aupair-tyttöjä Suomesta. Siitä on seurannut, että astiakaappi on täynnä Muumi-mukeja ja että Suomi on tullut heille hyvin läheiseksi. Hauska kuulla! Ja suuret kiitokset pikku ponista!



Sabinen asuinpaikka on lähellä Neanderthal-laaksoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti