keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Keskiviikon kertymää

 Keväisissä tunnelmissa tutkimme postilaatikkoamme. Ja löytyihän sieltä matkakuvia Kreikasta, tervehdys "Rapakon" takaa - ja ripaus romantiikkaakin.

San Antoniosta, Texasista Claire lähetti auringonnousussa ( ? ) lentävän pelikaanin profiilikuvan. Hieno otos! Itsestään hän kertoo lukevansa paljon ja kuuntelevansa äänikirjoja sekä podcasteja. Englantilaiset mysteerit kiinnostavat. Lisäksi hän kuuntelee musiikkia Spotifysta.  Hyviä harrastuksia kaikki! Suuret kiitokset kortista ja terveisistä!










Kun rantaudutaan Atlantin takaa, tullaan Alankomaihin. Sieltä saimme Arthurin terveiset. Hänen käsialansa on niin persoonallista, että töin tuskin saimme selville sen jännittävän seikan, että Poscrossingin kautta hän on löytänyt nykyisen venäläisen vaimonsa, jonka kanssa häitä vietettiin viime vuonna. Sota tosin vaikeuttaa yhteiselämää, mutta he ovat optimistisia. Paljon onnea teille! Kiitos terveisistä!










Saksan Kölnistä tuli Monikalta oikein kirje, jossa kolme korttia: yksi maisema Kölnistä Rein-joelta ja kaksi matkamuistoa Kreikasta, josta he pitävät myös.
Monika kertoo olevansa eläkkeellä kuten miehensäkin. He ovat käyneet bussiretkellä Suomessa ja saaneet mukavia muistoja siitä. Kauniita maisemia, mukavia ihmisiä. Hauska kuulla! Oikein paljon kiitoksia kortista, jossa näkyy Kölnin symboli ja maailmanperintökohde Kölnin Goottinen Katedraali!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti