lauantai 20. tammikuuta 2024

Valtavan viikon viimeiset

 Tämä viikko on ollut mahtava! Vielä onnistuimme eilen saamaan kolme kokoelmiimme: yksi jopa kaukaa Intiasta, yksi Saksasta ja yksi koto-Suomesta.

Vijay Bengalurusta, Intian teknologiapääkaupungista, lähetti kuvan valkoisista taloista Pushkar-järven rannalla. Idean siihen hän sai tiedosta, että me rakastamme Kreikkaa ja että Kreikassa on paljon valkoisia taloja. Upeilta ne näyttävät myös Intiassa.

Vijay on koneinsinööri ja työskentelee projektipäällikkönä autokomponenttiteollisuudessa. Intialaisista autoista tunnemme vain Tatan. Hieno homma! Ja hienoa, että harrastat Postcrossingia! Paljon kiitoksia!





Upeita postimerkkejä!




Saksan Tangermündesta saimme sairaanhoitaja-Christiniltä kauniita kuvia hänen kotikaupungistaan. Kortin matka meille kesti 13 päivää. Christin mainitsee harrastuksikseen kutomisen ja ristipistotyöt sekä puutarhanhoidon - Postcrossing tietenkin myös. Lisäksi hän on aktiivinen palokuntalainen. Oikein paljon kiitoksia kortista ja terveisistä!








Säästimme Maritan kortin viimeiseksi. Hän kirjoittaa Vaajakoskelta olevansa suuri Astrid Lindgrenin, ja varsinkin Marikin, ystävä. Voi, tunnemmehan toki mainion Marikin. Ja tietysti Peppi Pitkätossun. Astrid Lindgren oli tosi mielikuvitusrikas ja monipuolinen kirjailija.
Maritan nimimerkki on "ykssoprano", mikä kertoo hänen harrastuksestaan kuorolaulajana. Ammatistaan sairaalan järjestelmäasiantuntijana ( tietokoneratkaisut ) hän on jo jäänyt eläkkeelle.
Suuret kiitokset kortista ja terveisistä!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti