perjantai 19. tammikuuta 2024

Tammikuun täydennyksen jatko-osa

 Laiskamatoko meitä vaivaa: saamme vasta nyt lopullisesti esitellyksi toissapäivänä saamamme kortit.

Kaukaa Brasiliasta saimme kirjeen täynnä kauniita kuvia ( kirjeessä ne säilyvätkin naarmuttomina hyvin ), Saksasta kaksi ja Alankomaista yksi tervehdys.

Brasilian Natalin kaupungissa asustaa eläköitynyt palomies Ronaldo. Hänellä on perhettä: vaimo Maria, kaksi aikuista poikaa ja yksi lapsenlapsi.

Hänen kuvansa ovat Natalin kauniista kaupungista, joka sijaitsee Atlantin rannalla Koillis-Brasiliassa. Keskimääräinen lämpötila on siellä +27 astetta, tyypillinen trooppinen ilmasto, tekisi mieli muuttaa sinne täältä talven pakkasista.

Suuret kiitokset lämpimästä lähetyksestäsi!





Kirkossa näkyvät entisen siirtomaaisännän, Portugalin arkkitehtuurin piirteet.








Sitten takaisin vanhalle mantereelle, Saksaan ja Frankfurtiin. Chrissy lähetti sieltä meille myöskin kovin lämpimän ja kesäisen kuvan Kreikan Santoriinin saarilta - Oian kylästä, joka on kuuluisa ihanista, värikylläisistä auringonlaskuistaan.  Hän on käynyt Kosin saarella ja pitänyt matkastaan. Mommi ja Pappa aloittivat Kreikanmatkailunsa juuri Santorinilta. Oikein paljon kiitoksia ja hyvää vuoden jatkoa!









Toinen Saksa-kortti tuli Martinilta Detmoldin kaupungista, Hannoverista 100 km lounaaseen. Hänen kortissaan on kaksi, suurta loikkivaa pussieläintä, kengururua joita ei varmaankaan tule vastaan Detmoldin kaduilla. Mutta Martin kyllä saattaa loikkia vastaan, sillä hän on maratoonari. Viime lokakuussa hän kertoo juosseensa Münchenin puolimaratonin, jossa oli ollut 25000 juoksijaa mukana. Aika kova juttu! Kiitos kortista! Hyviä juoksuja tänä vuonna 2024!









Lopuksi Alankomaihin, Apeldoorniin, josta Iris lähetti taiteellisen naisfuguurin. Se kuuluu sarjaan "nainen taiteessa". Kortteja on monta, ja jokainen on eri taiteilijan tekemä. Hän harrastaa itsekin maalausta ja on innokas fantasiaromaanien ahmija. Kiitos paljon kortista ja terveisistä!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti