keskiviikko 17. tammikuuta 2024

Tammikuun ensimmäiset

Uusi Postcrossing-vuosi alkoi kahdella Saksankortilla ja yhdellä kotimaisella.

Kölnissä asuu Susan kahden kissansa kanssa. Hän eläköityi muutama vuosi sitten ja nyt hänellä on paljon aikaa matkustella ristiin rastiin Saksanmaata. Hän tietää monia kauniita ja romanttisia paikkoja siellä. Kiitos kortista, jossa "napittaa" pieni, punarinnalta näyttävä, lintu - taitaa olla vähän kylmissään! Kiitos myös uudenvuodentoivotuksista, samoin sinulle!



 




Toinenkin kortti tuli Saksasta. Kirstin asuu Berliinissä kauniin kadun varrella, jossa on pieniä kahviloita ja lauantaisin aina markkinat. Hän on huomannut, että pidämme matkustelusta. Niin hänkin, mutta on joutunut vähentämään koronan takia. Hän pitää lähimatkailusta, ei tarvitse ajaa pitkään. Mutta Skandinavia on Kirstinin mielestä vielä lähellä, ja hän aikookin vierailla täällä tänä vuonna. Tervetuloa! Kiitos kortista ja terveisistä!



 




Lopuksi Suomen pääkaupunkiseudulta Maritan syksyinen Porvoo-kortti. Hän kertoo olevan kotoisin täältä Pohjanmaalta päin, mutta on asunut jo kauan etelässä. Hän kertoo pitävänsä Porvoosta kovasti ja vierailevansa siellä joka kesä. Eipä ihme, onhan se kaunis kaupunki. Tuliaisina Marita tuo Brunbergin tehtaanmyymälästä suklaata. Mommi ja Pappakin syövät sitä mielellään. Kiitos terveisistä!



Tällaista merkkiä emme olekaan aikaisemmin nähneet!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti