torstai 18. tammikuuta 2024

Tammikuun täydennystä

 Täytyy varmaan tunnustaa, että eilen tuli lisää kortteja "roppakaupalla", joista jaksamme esitellä vain muutaman - huomenna lisää. Harvinaisemmat maat ovat Tsekki ja Slovakia.

Kláran kortti lähti liikkeelle Tsekin pääkaupungin, Prahan tuntumasta ( Predmerice nad Jizerou ). Kuva esittää Tsekin jouluista talvimaisemaa, jossa kuningaskalastaja tarkkailee mahdollisuuksia joen kala-apajasta. Klára on onnistut näkemään tuon linnun muutaman kerran luonnossa. Hän tuntuu olevan luonnonystävä: hänen suomalainen suosikkilintunsa on kuukkeli!!

Kiitos kauniista kortista!








Jirina puolestaan on itse Prahasta. Hän on töissä verotoimistossa. Hänellä on tytär nimeltään Katerina, teini-iässä. Kuten mekin, hän pitää matkustelusta.
Kortin kuvassa on kaunis kettu, tuttu eläin meillekin - jopa pihassamme voi joskus onnistua näkemään sen, jalanjäljet ainakin lumessa.
Kiitos kortista ja terveisistä!











Sitten Slovakiaan. Natasa asuu lähellä Slovak Paradise National Park- nimistä aluetta, siis kansallispuisto Koillis-Slovakiassa.
Hänellä on aikuiset kaksospojat, kolme koiraa ja kaksi kissaa. Tämän kuvan kauniista kirkosta hän lähetti, vaikka ei olekaan uskonnollinen henkilö. On vain muuten kiinnostunut eri uskonnoista. Suuret kiitokset kortista! Mommi ja Pappa kuvaavat kirkkoja mielellään, vaikka eivät myöskään ole uskonnollisia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti