keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Pari harvinaistakin

maata liittyi tänään kokoelmiimme, nimittäin Irlanti ja Kreikka; USA ja Alankomaat ovat tutumpia korttikohteitamme.

Tullamoresta, Keski-Irlannista nuori neito J.J. lähetti Belfast-kortin. Syy siihen on se, että kaupunki on hänen suosikkipaikkansa Irlannissa. Ja komealtahan se näyttää.

Kiitokset kortista ja terveisistä!









Me olemme suuria Kreikan ystäviä, olleet jo vuosia. Nyt ilahdutti kovasti saada Phoeben viesti Ateenasta. kyseessä on "turistikortti" Zakynthoksesta. Siellä emme olekaan käyneet. 
Phoebe on "vanha" postcrossaaja. Hän on käynyt tapaamisissa useissa maissa, jopa Suomessa.
Phoebe kiinnittää huomiomme postimerkin QR-koodiin, jonka kautta pääsee katsomaan videota Kreikasta. Tsekkasimme sen! Hieno! Kiitokset!











Alankomaista saapui Elsien kortti syksyisessä loistossaan. Miten kaunis vuodenaika! Paljon kiitoksia!











Keskeltä Alankomaita saapui Margrietin Amsterdam-kortti. Hän on syntynyt siinä kauniissa kaupungissa. Nyt hän on isoäiti, joka saa iloa lapsenlapsistaan sekä monipuolisista harrastuksistaan, joiden joukossa mm. sauvakävely. Mommi ja Pappa ovat juuri hankkineet itselleen sauvat! Kiitos kortista! Sujuvuutta sauvoihin!





 




Lopuksi "rapakon taa". Michican-järven tuntumasta tuli Brooken kortti, minkä ideana on esitellä osavaltion tyypilliset tuotteet. Ja niitähän riittää! Hän itse pitää juustoista. Kiitokset maukkaista terveisistä!




 




Lopuksi Washingtoniin - sinne kauas Kalliovuorten taa, Tyynenmeren tuntumaan. Janet, joka on lukion opettaja, lähetti kauniin linnun, keltavoittoisen kultavarpusen sekä Tyynenmeren rhododendronin. Meidän pihassa kasvaa myös rodoja. Janet kertoo olevansa kaksoiskansalainen asuttuaan miehensä kanssa Kanadassa ja Alaskassakin. Hän tunnustaa olevansa kissafani, Paljon kiitoksia kauniista kortista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti