perjantai 2. syyskuuta 2022

Neljä napsahti

 Hyvä viikko päättyy neljään lähetykseen: Suomesta, Ranskasta, Puolasta ja Kroatiasta ( olisiko pitänyt laittaa aakkosjärjestykseen? ). Muuten, ensimmäinen kortti Kroatiasta!

Helenan kortti kuvaa kaunista Dalmatian rannikkoseutua Kroatiasta. Hiukan tulee mieleen Kreikan rannat. Helena asuu pääkaupungissa Zagrebissa. Hän on innokas matkailija ja Postcrossaaja. Korttienkin avulla voi matkustaa. Kiitos terveisistä!






Puolasta Olsztyn kaupungista saimme Adrianan virkistävän virtaavan veden, vuoristopuron, jota on miellyttävä katsella - aivan kuin kuuluisti solinaa. Adriana on sairaanhoitaja. Hänen perheeseensä kuuluu aviomies ja kaksi tytärtä. Kiitos kortista ja hyvää syksyä sinulle ja perheellesi!









Sylvie Ranskasta valittaa kortissaan, miten kamalan kuuma kesä Ransassa, Toulousessa on ollut. Kahteen kuukauteen ei ole satanutkaan. Sylvie on valokuvaaja ja työskentelee kaupungin museossa. Toivottavasti syyskuu tuo helpotusta säätiloihin. Paljon kiitoksia kortista.









Onkohan Jussi lähdössä Helsingistä kuplavolkkarilla yön selkään kohti Someron mökkiä. Hän kertoo puolisonsa kanssa harrastaneensa myös talvimökkeilyä, mutta nyt on tullut harkinnan paikka, kun sähkön hinnat ovat pompanneet taivaisiin. Toivotaan parempia aikoja. Kiitos kortista. ( Mommin ja Papan tytär sanoi pienenä noita kuplia sammakkoautoiksi niiden ulkonäön takia. )





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti