sunnuntai 13. helmikuuta 2022

Välimerellistä

Nyt tulee kattaus Välimeren herkkuja, kaksi Espanjasta, yksi Italiasta - kaikki oikein terveellisiä!

Lamberto Bellunosta, Venetsian pohjoispuolelta , on huolissaan ihmisoikeuksista ja maansa rasistien toimista turvapaikanhakijaystäviänsä kohtaan. Turvapaikanhakijoita Italia onkin saanut vastaanottaa Afrikasta paljon. Rasisteja löytyy meidänkin maasta. Ymmärrämme hyvin Lamberton huolen.

Kaikesta huolimatta hän toivottaa meille paljon iloa elämäämme tänne talven keskelle kesäisellä kortillaan. Oikein paljon kiitoksia! Iloa sinullekin!



 




Apenniineilta siirrymme Pyreneiden niemimaalle. Sieltä Brian postitti meille Puerto Banúsista kortin, vaikka hän on toki irlantilainen ja näyttää asuvan Dublinissa. Oikein tulee kesä mieleen. Päästäpä taas terassille! ( Pappa pääsi nuoruudessaan juuri tuolla Marbellassa, mutta siitä on jo ikuisuus. )








Kanarian saarilta saimme Svenjalta veikeän kortin Lanzaroten saaresta, saaresta jolla hän asuu. Hän on syntyjään saksalainen, mutta on jo 17 vuotta sitten muuttanut Hamburgin läheltä. - Ja viihtyy! Me sekä Mommi ja Pappa olemme myös tykänneet Kanarian saarista - Lanzarote vaan on vielä käymättä. Kiitos paljon!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti