lauantai 26. helmikuuta 2022

Ei koskaan lauantaisin...

 ...toimi meillä postin jakelu mitä tulee kirjeisiin ja kortteihin. Niinpä olikin yllätys Papan hakiessa sanomalehteä huomata, että kaukomailta saapui kaksi viestiä. Kiitos postinkantaja!

Kahdessatoista päivässä matkusti Richardin kortti yli 7000 kilometrin päästä Kanadan länsirannikolta, Vancouverin tuntumasta, meille. Pikapostia voisi sanoa! Hän kertoo kuvan riippusillasta ( Capilano Suspension Bridge ), miten se vaatii ylittäjältä melkoista uskallusta ja sisua, koska se kulkiessa keinuu edestakaisin. Mommi ei uskaltaisi edes katsoa sitä, Papasta emme tiedä.

Richard valittaa postimaksujen olevan Kanadassa kalliita. Hän on lähettänyt tähän mennessä lähes 8000 korttia. Se on saanut hänet harkitsemaan säästökohteita. Koska Vancouver on lähellä USA:n rajaa ja koska USA:ssa postimaksut ovat huomattavasti halvempia, hän piipahtaa usein sillä puolella postittamassa lähetyksensä. Hyvä keksintö! Kiitos kortista!




Kanadassa pelataan jääkiekkoa, kuten postimerkistäkin näkee. Vancouverin kuuluisa seura on Canucks.





Toinenkin kortti tuli kaukaa Taiwanista asti. Lähettäjä on Chu-Yueh, joka on aloitteleva Postcrossaaja, alle kymmenen lähetettyä korttia.
Hänen kuvassaan on tavattoman kaunis ja harmoninen maisemakuva järvestä, jonka nimi on Aurinko Kuu Järvi ( Sun Moon Lake ). Se on suosittu vapaa-ajan alue hotelleineen ja huvipuistoineen. Vuonna 2012 CNN nimesi paikan yhdeksi maailman parhaimmista pyöräilyalueista.
Oikein paljon kiitoksia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti