tiistai 1. helmikuuta 2022

Eiliset neljä

 Eilen laiskotti - ei vaan oli muita kiireitä, jotta olisimme ehtineet postata tuoreimmat. Suomesta ( ! ) yksi, kuten myös Liettuasta sekä kaksi Saksasta, siinä saaliimme.

Arto Helsingistä oli löytänyt meille mieluisan kuvan käsintehdyistä posliininukeista, jotka Kati Leino on tehnyt. Tästäpä muistuu mieleemme retki Teneriffalla nukkenäyttelyyn, jonne tässä linkki.


Arto itse on kiinnostunut kaikenlaisista kulttuuritapahtumista ja -esityksistä. Ja tässä vihdoin hänen korttinsa, siitä suuret kiitokset:







Mennäänpäs etelämmäs niin päädytään Liettuaan. Vilnasta saimme Agnen kartan, josta toki Vilna ( Vilnius ) löytyi helposti. Agnella on siellä tyrär, koira ja kissanpentuja. Hän harrastaa kävelyjä, ompelemista ja TV:n katselua. Ihan niin kuin Mommikin. Kiitos kortista! 









Säästimme saksalaiset viimeisiksi. Björn Wissenistä tervehtii meitä suomeksi. ( Hänen nimensä vaikuttaa ruotsalaiselta. ) Björn kertoo asuinalueensa olevan metsäisen kaunista. Hän toimii opettajana, matkustelee mielellään, valokuvaa ja on kiinnostunut eri kulttuureista.
Kiitoksia oikein paljon!










Karl, karavaanari Lyneburgista,  pitää tietysti matkailusta. Viime syksynä he kävivät Mosel-joen varrella, mistä tämä viinimuseokuva on peräisin. Komea on rakennus. 
Nyt kun hän vaimonsa kanssa on eläkkeellä, heillä on aikaa liikkuviin harrastuksiinsa. Sähköpyörä/-skootterikin on hankittu eikä kajakkikaan ole vieras kapine. Hauskoja matkoja teille! Kiitos kortista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti