maanantai 14. helmikuuta 2022

Merry Christmas ym.

 Niin vain tuli vielä joulukortti - Kiinasta! No, se oli kuitenkin sellainen "miittikortti", jossa on seitsemän leimaa, mukava pieni ryhmätapaaminen postcrossingin tiimoilta. Sitten tuli vielä kaksi Saksasta sekä yksi Venäjältä.

Guangzhousta, Hong Kongin pohjoispuolelta, Luoyang postitti meille kimaltavan joulukortin. Sehän on vielä ajankohtainen: joulu on lähellä - väärällä puolella tosin, mutta kiitos paljon silti!

Viikonloppuna Mommi oli Vaasassa miitissä. Kiva että Kiinassa postcrossaajat harrastavat samaa. Hyvää jatkoa teille!









Imke Bremenistä kertoo profiilissaan mielenkiintoisesti siitä, miten hänestä tuli postcrossaaja. Silloin kun koronapandemia iski pari vuotta sitten, hänen tyttärensä alkoi ajan kuluksi harrastaa korttivaihtoa - ja innostui. Niinpä lopulta Imke päätti kokeilla myös. Ja tällä tiellä hän nyt sitten on.
Kortissaan Imke kyselee, mahdammeko tuntea tarinaa Bremenin soittoniekoista, mitä kortin kuvassa on esillä. Tottahan toki! Hauska satu! Kiitos paljon siitä ja terveisistä! Pysy terveenä sinäkin tyttärinesi!








Toinen Saksa-kortti on Owen lähettämä Speyeristä Mannheimin ja Heidelbergin naapurista. Saksa-kortti on kylläkin väärä sana, sillä se kuvaa Kreikan saaristoa ( Lipsi ) ihanalla tavalla. Mehän olemme koko perhe Kreikka-faneja. Tuolla saarella emme ole vielä käyneet.
Owe kertoo perheeseensä kuuluvan kaksi kivaa poikaa 10- ja 13-vuotiaita sekä heidän äitinsä. Kiitos kesäisestä kortista!









Tämänkertainen postaus päätetään Moskovaan, missä Svetlana vaikuttaa ja on asunut jo vuodesta 2008, jolloin liittyi yliopistoon. Hän kertoo olevansa kynsitaiteilija ja harrastuksetkin liittyvät taiteisiin. Kirjallisuudessa hän on Stephen Kingin ja Harry Potterin ystävä.
Hänen kortissaan on maisema Toisen maailmansodan voiton muistomerkkialueesta Moskovassa. 
Oikein paljon kiitoksia! Pysy terveenä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti