perjantai 21. tammikuuta 2022

Viikonlopuksi vielä

 Tämä on ollut antoisa viikko. Saimme vielä lopuksi kolme: kaksi Saksasta, mikä on ollut meidän "luottomaamme" sekä yksi USA:sta.






Gabi ( Gabriele ) postitti kesää unelmoivan rantakuvan. Kyllä se sieltä vielä tulee. Hän asuu lähellä Sveitsin alppeja Schwartswaldin vuoristossa ja on toiminut pitkään sairaanhoitajana.

Kortin lähettämisen aikaan hänellä oli vapaapäivä, jolloin hän siivosi varastonhuoneensa, mistä aktiivisuudesta oli hyvin tyytyväinen. - Kukahan siivoaisi meillä! Kiitos kortista!




Berliinistä Carinan tyylikäs kuva tuli myös kesäisessä hengessä. Ja Carinakin on työssä terveydenhoitoalalla. Hän toivottaakin meille kaikkea hyvää ja turvallisia matkoja. Oikein paljon kiitoksia! Terveellistä uutta vuotta teille sinne Berliiniin!









Todella kesäisen delfiinikortin saimme Floridasta, mistä sen lähetti Liz ( Elizabeth ). Hän asuu pienessä Ormond Beach-nimisessä kaupungissa Atlantin rannalla, mikä on turistialuetta. Itse hän matkailee mielellään lastenlastensa kanssa ympäri maailmaa. He ovat käyneet Suomessakin kahdesti ja pitäneet maastamme. Hienoa! Kiitos kortista ja terveisistä! Kaikkea hyvää teille Floridaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti