keskiviikko 19. tammikuuta 2022

Jakelun keskeytyksen jälkeen

Viime viikolla olimme loma-asunnolla, joten posti piti paussia. Eilen sitten kävimme katsomassa saalista - ja olihan sitä! Kaksi Saksasta, Alankomaista, Ranskasta, Portugalista, Slovakiasta ja Japanista yksi kustakin eli seitsemän yhteensä. Ihan kiva juttu!

Muuten, suurin osa korteista tuli kirjekuorissa, mistä johtuen saimme ne virheettöminä. Mainiota!


Saksasta Bremenin eteläpuolelta pienestä Ristedin kylästä lähti Susannen huikean kaunis kortti meille. Hän asuu siellä miehensä ja kahden suloisen kissansa kanssa. Kortin kuva on oikeastaan heidän kakkoskodistaan Alpeilta, Berchtesgadenista, missä osa hänen suvustaan asuu. Henkeäsalpaavan kaunista aluetta, jonne Susanne suosittelee meidän matkustavan. Voi, voisimmekin! Kiitos kortista!


 





Berliinin lähellä asuva Matthias antoi meille Edgar Degasin ihanat balettitanssijat. Notkeita tyttöjä treenaamassa. Kortin postimerkissä näkyy kääpiöitä, jotka tunnetun saksalaisen tarun mukaan käyvät yöllä tekemässä ihmisten puolesta töitä.
Matthias itse kertoo olevansa eläkkeellä oleva kemisti, joka mielellään harrastaa mm. vieraita kieliä, taiteita, lukemista, pyöräilyä... vireää elämää siis. Kiitos kortista!



Matthiaksen perheellä on tällaisia koiria:








Alankomaista Utrechtista saapui sininen kasviprofiilikortti - kaunis. Sen postitti Annemijn. Hän pohtii, voimmeko nähdä Mommin ja Papan lapsenlapsia tämän pandemian aikana. Rokotusten takia olemme kyllä voineet, viime viikolla viimeksi. Alankomaissa tämä ei valitettavasti onnistu, mikä on surullista. Toivottavasti ajat pian paranevat, ja virukset häviävät. Paljon kiitoksia kortista ja terveisistä!










Anastasia, pariisilainen taidehistorian opiskelija löysi meille vaikuttavan Monbazillacin linnan kuvan. Tällaiset rakennukset sekä museot luonnollisesti kiinnostavat taidehistorioitsijaa. Hän kertoo paljon kävelevänsä Pariisissa ja siten löytävänsä mielenkiintoista nähtävää. Kiitos linnasta! Hyvää tätä uutta vuotta sinullekin!












Sitten Ranskasta lounaaseen ( ? ) Portugaliin. Lissabonissa suuressa sairaalassa hallintopuolella työskentelevä Patricia kertoo harrastuksensa olevan valokuvaus ja matkustus. Matkustelu on viime aikoina keskittynyt, tietystä syystä, kotimaahan. Eräs matkailukohde on hänen lähettämässään kortissa, Madeira. Monta kertaa on ollut puhetta sinne menosta, mutta aina se on jäänyt. Eletään toivossa!
Toinen Patrician korteista kertoo tietoja Portugalista - ja mm. Postcrossing-tilanteesta. Kiitos niistä!





Live-kuvaa Madeiran Funchalista:







Nyt on aika vähitellen hinautua itää kohti, ensin Slovakiaan. Sieltä saimme valtavan vuoristomaiseman Márialta. Hän on slovakian ja historian opettaja, joka asuu keskellä maata, Martinin kaupungissa. Noilla Korkean Tatran vuorilla ( 2655 m ), on vuokrattavia mökkejä turisteille. Viime kesänä hän kävi kuudessa sellaisessa ja aikoo ensi kesänä jatkaa harrastusta. 
Hän toivottaa meille kaunista ja terveellistä uutta vuotta 2022. Kiitos, samoin sinulle! 








Ja lopuksi oikein kauas itään, Japaniin asti. Sieltä saimme kuvan Kiyomizu Temppelistä, joka sijaitsee Kiotossa. Kaunis, kauniilla paikalla! Sen lähetti Risa, joka itse asuu Mito-nimisessä kaupungissa rannikolla Tokiosta pohjoiseen. Hän toivoo pääsevänsä matkustamaan Suomeen, kunhan tästä pandemiasta selvitään. Tervetuloa! Ja kiitos kortista!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti