maanantai 24. tammikuuta 2022

Hihat kääritty

 Viikko alkanut. Olemme täydessä valmiudessa vastaanottamaan viestejä maailmalta. Tänään saimme kolme korttia: USA,Saksa ja Venäjä olivat aktiivisia.


Elviksen kotikunnailta, Memphis Tennesee, Elayna postitti värikkään kuvan. Hän kertoo tietysti maailmankuulusta Elviksestä, joka meillekin on hyvin tuttu. Sen lisäksi hän pitää grillauksesta ja grilliruoista. Memphisissä on lasten syöpien tutkimuslaitos, St. Jude, mikä on hieno juttu. Kaiken kaikkiaan Memphis on hyvin "cool".









Saksan Bochumista saimme Jennyltä vitsikkään kortin, jossa kaverukset pelaavat tennistä. Teksti väittää, että "hyvien ystävien kera urheilu on kaksin verroin hauskempaa". Niin varmaan onkin, mutta Jennyn vitsi on siinä, että hän kertoo olevansa laiskimus, joka ei nauti urheilusta. No, vaelluksesta jalkaisin hän sentään pitää.

Profiilissaan hän kertoo enemmän itsestään; on lähes valmis biologi, myös aktivisti paremman maailman puolesta - vastustaa esim. ruokahävikkiä. Hyvä! Kiitos terveisistä! Hyvää jatkoa sinulle!









Seuraava viesti tuli läheltä maatamme, Kuolan niemimaalta, missä on Venäjän pohjoinen laivastotukikohta Severomorskin pienessä kaupungissa. Siellä Valerialla on hieno aikomus, koska on itse kirjastovirkailija, Postcrossingin kautta saada tietoja eri maiden kirjastolaitosten toiminnasta ja siitä, miten ihmiset suhtautuvat kirjastoihin.  Oivallinen ajatus! Toivottavasti saat tietoja!
Hän kertoo olevansa kova lukija; seikkailut, taianomaiset maailmat sekä avaruusaiheet kiehtovat.
Hyviä lukuhetkiä! Kiitos kortista - mahtavat postimerkit!


Yritimme käännösohjelmalla selvittää kuvaan liittyvän tekstin: "On vain vähän iloa yrittää valloittaa sisäiset lohikäärmeensä ja huomata, että ne, lohikäärmeet, ovat itse asiassa erittäin suloisia ja herkkiä olentoja".

Tästä linkistä voit lukea enemmän taiteilijan Dina Konovalovan ajatuksia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti