maanantai 8. toukokuuta 2023

Voiko olla totta?

 Yhtäkkiä taisi tulla kesä, aurinko paistaa, lämpömittarissa yli 15 C varjossa - postilaatikko pullistelee..!

USA:ta tuli kaksi, Briteistä, Alankomaista ja Saksasta kustakin yksi. Hurraa! Pitkä tauko päättyi!


Natasja Alankomaista postitti tutun linnun kuvan. Sehän on tietysti vlaamse gaai eli suomeksi närhi. Näitä lintuja lentelee usein Natasjan puutarhassa.

Hän kertoo olevansa luova ihminen, joka tykkää kirjoittamisesta, lukemisesta ja piirtämisestä ja tietysti ystävällisistä ihmisistä. Hienoa! Paljon kiitoksia kortista, mukana seuranneista pikku "lisukkeista" sekä terveisistä!











Dresdenistä, Saksasta siis, saimme mahtavan maalauksen Palmutalon sisänäkymästä ( Carl Blechen 1832 ). Sen lähetti Lukas, joka on biologisen kemian opiskelija Slovakiasta - opiskelee siis Saksassa. Kaveriltaan hän sai vinkin Postgrossingista ja innostui heti. - Ei mikään hassumpi tyyppi!
Lukas ajatteli nähdessään tämän kortin, että tuolla pihalla olisi mukava istuskella juomassa kahvia. Todellakin, se olisi mahtavaa! Edelleen hän ihmetteli, miten Dresden pommitettiin sodassa maan tasalle ja miten se nyt on rakennettu entiselleen. Ei ole kivoja sodat ollenkaan.
Suuret kiitokset kauniista kortista ja ystävällisistä terveisistä.









Nottinghamista saimme merenneidon, kauniin ja vaikuttavan. Sen postitti Emma, kahden lapsen perheenäiti, joka korttia lähettäessään oli aivan täpinöissään tulevasta kuninkaan kruunajaisjuhlasta. Eipä ihme, meilläkin istuttiin hartaasti TV:n ääressä. Varsin juhlallista olikin. Kiitokset kortista ja hyvää kesää!









Sitten USA vuorossa. Jewel kertoo kymmenen lapsenlapsensa kanssa harrastavansa paljon lukemista. Siksipä valikoitui kortiksi, vanha tarina vuodelta 1912, Mr. Tod. Mäyrällä on muuten säkissään jäniksiä.
Jewel ja hänen perheensä tekee joka vuosi yhteisen retken jollekin historialliselle paikalle, leiriytyy siellä ja opiskelee paikallistuntemusta. Varmaan heillä on oltava paljon kuljetuskapasiteettia jo lastenlastenkin takia.
Runsaat kiitokset! Hyviä retki-ilmoja teille!



 




Lopuksi aivan USA: länsirannikolle Washingtonin valtioon. Vaikka kortissa on mitä upein talvimaisema Rainierin vuorilla, Phil kertoo kortin lähetyspäivänä olleen oikein lämmin kevätsää, 81 F / 27 C, mikä oli mukava poikkeus pitkään jatkuneille sateille. No, meillä sattuu olemaan vastaavasti ensimmäinen lämmin kevätpäivä myös, yli 15 C ja aurinkoista. Se piristää mieltä. Kiitos terveisistä! Toivottavasti teilläkin lämmin sää jatkuu!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti