perjantai 12. toukokuuta 2023

Hyvän päivän ilta

 Joinakin päivinä kaikki menee pieleen, joinakin taas päinvastoin kaikki onnistuu. Kuten tänään. Pappa sai autonsa katsastettua, huvimajaamme löytyivät kivat tuolinpäälliset ja, parasta kaikista, saimme  k u u s  i  korttia. Saksasta saapui kaksi, Helsingistä niin ikään sekä Puolasta ja Belgiasta yhdet. Wau!

Helsingin Kalliosta tulleet kuvat ovat oikeastaan Kreikasta - voihan sitä sanoa, että ne tulivat Kreikasta, sillä niiden tunnelma on niin vahva, että Mommi alkoi heti katsella netistä Kreikanmatkoja. Oikein Paljon kiitoksia Liisalle! Ilahduimme kovin!





Mukavaa kun Liisan kortit tulivat kirjekuoressa ( jonka hän on itse tehnyt ), joten kuvat säilyivät matkasta naarmuitta.






Puolasta emme kovin usein saa kortteja. Siksi olikin hauskaa vastaanottaa Chrisin "ilmavat" terveiset. Siipiveikkoja saimmekin roppakaupalla, monet niistä tuttuja Suomessa talvehtivia, toiset muuttolintuja. Suuret kiitokset niistä! Kuten myös rauhan ja turvallisuuden toivotuksista - tiedämme Puolankin lähellä olevan vaikeita alueita ja aikoja.



 






Belgiassa, lähellä Brysseliä, asuu Marian aviomiehensä kanssa. Heidän kolme lastansa ovat jo aikuisia ja ovat "lentäneet" pesästä; lapsenlapsia ei vielä ole. Kortin kuva on maalaus, jonka tekijä on Jessie Willcox Smith. Tyttö lammen rannalla sopii hyvin orastavaan kesäämme. Oikein paljon kiitoksia! 









Lopuksi Saksan vuoro. Erfurtissa asuu Daniel, perheessä vaimo ja 8-vuotias poika. Erfurt sijaitsee Thüringenin osavaltiossa, Saksan "vihreässä sydämessä".
Kortin kuvassa patsastelevat miehet ovat Finsterwalden laulajakaupungista. Kiitos musikaalisesta tervehdyksestä!









Lean toivomus, että aurinko paistaisi meille kauniisti, toteutuu juuri tänä päivänä - ensimmäinen todella kesäinen päivä ( + 22 C ). Hän myös odottaa hartaasti kesän tuloa Greifswaldiin. Kyllä se sieltä!
Kortissa on vuoristoinen maisemamaalaus vuodelta 1884, Cap Martin lähellä Mentonia. Vaikuttava! Kiitoksia!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti