maanantai 15. toukokuuta 2023

Maanantain maistiaiset

 Saimme postia läheltä ja kaukaa: USA, Taiwan ja Saksa.

Heatherin kortin kuvassa on autobaana Santa Monican läheltä Californiassa, vintage-kärryjä 1940-luvulta ( ? ). Mutta hän itse asuu Ohiossa lähellä Indianan rajaa Artemis-kissansa ja Pippa-koiransa kanssa. Me pidämme kissoista ja koirista myös - ja vanhat autot ovat jämeriä nekin. Suuret kiitokset!







Taiwanin Hsinchun kaupungissa pidetystä Postcrossing-miitistä Yen-Chun lähetti keväisen kortin, jossa on runsaasti leimoja. Emme valitettavasti saa kaikkia niitä tähän näkyviin, mutta hauskaa siellä on varmasti ollut. Taiwanissakin on nyt kevät, ja monenlaiset kasvit ovat alkaneet kukkia. Kiitos teille kaikille iloisista terveisistä!











Janine lähettää meille Heidelbergista, eteläisestä Saksasta, aurinkoiset terveiset. Sama aurinko on viime päivät paistanut täälläkin, toivottavasti jatkossa meille molemmille sekä Heidelbergiin että Jurvaan.
Janine on perheenäiti, jolla on kolme lasta. Hän pelaa mielellään korttia heidän kanssaan, ja yhdessä he lukevat paljon. Myös luonto on heille tärkeää. Suuret kiitokset terveisistä ja kortista massiivisine linnoineen!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti