keskiviikko 8. maaliskuuta 2023

Naistenpäivänä

 Toivotamme kaikille hyvää naistenpäivää! Meille tämä onkin oikein hyvä päivä, sillä saimme kolme hienoa korttia: yksi kustakin maasta, Saksa, USA ja Japani.

Aloitetaan lähimmästä. Lothar asuu pienessä Wolfenbüttel-nimisessä kaupungissa 200 km Berliinistä länteen. Hän on vireä eläkeläinen, joka nauttii jokaisesta päivästään heavy metallia kuunnellen, moottoripyörällä ajellen sekä taivaan tähtiä tutkien. Viimeisin komeettahavainto C2022 E3. Toisin sanoen - varsin energinen pappa tuo Lothar. Hienoa!

Paljon kiitoksia seeproista! Pidämme niistä. Katsomme useinkin Afrikasta niiden elämää vesialtaalla. Tässä linkki sinne.

Lothar kertoo kevään pian alkavan Saksassa. Toivotammekin hyvää kevättä!Cindyltä saimme mieluisan kortin Oregonista, Hubbardista. Se sijaitsee siellä "lännellä", meren rannalla. Hän kävikin syksyllä perheensä kanssa merellä valaita tarkkailemassa; näkivät 20 - 25 jättiä!!!
Cindyn kortti kuuluu sarjaan osavaltion nimikko-juttuja: nimikkolintu on niittykiuru ( preeriaturpiaali ) ja nimikkokukka puolestaan Oregonin Grape, lännenmahonia.
Tähän aikaan vuodesta Cindyn camelia-pensas kukkii antaen toivoa kukkivasta keväästä - tulevaisuudesta.
Suuret kiitokset!Mainiota, että Cindy lähetti korttinsa kirjeessä. Näin se säilyi matkasta eheänä.Tokiosta, kaukaa Japanista, lähetti Akiko meille mitä herkimmän kuvan kahdesta tytöstä pianon äärellä ( Auguste Renoir ).
Akikolla oli hauska syy viestin kirjoittamiseen: hänen olisi pitänyt siivota, mutta hän keksikin hyvän korvikeaskartelun postcrossingista. Hyvä syy olikin! Kiitämme siitä!
Ammatiltaan Akiko on farmaseutti. Hänen perheeseensä kuuluu aviomies ja 16-vuotias poika. Tokiossa sää on lämpenemässä, ja siellä odotellaankin kirsikkapuiden kukinta-aikaa, mikä on todella näyttävää.
Paljon kiitoksia terveisistä ja ihanasta kortista! Hyvää kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti