keskiviikko 1. maaliskuuta 2023

Läheltä ja kaukaa

 Keskelle viikkoa sattui sopivasti kaksi kaunista korttia, toinen Saksasta, toinen kaukaa Intiasta.

Intian Chennaista postitti Muthu meille kuvan jämerästä Nirmal-sarjaan kuuluvasta papukaijasta. Ne lelut tehdään puusta ja niiden perinne on lähtöisin 1600-luvulta asti. Ja valmistus tapahtuu Nirmalin pikkukaupungissa.

Muthu on töissä öljynjalostusteollisuudessa. Harrastuksekseen hän kertoo olevan lukeminen, musiikki, pitkänmatkanpyöräily, kolikkojen keräily... On miehellä ajankuluja! Se on oikein. Kiitos paljon kortista ja terveisistä!
Upeat postimerkit!


Jälleen kerran Saksasta. Ja tällä kertaa henkeäsalpaava vuoristomaisema, jonka tarjoamassa "hiljaisuudessa voi kuulla koko maailman". Ikävä vain, että postinlajittelumasiina, taas kerran, raapusti merkkinsä keskelle maisemaa. Kokonaisvaikutelmaa se ei toki pilannut. Suurkiitokset Kati!
Kati ( Katrin ) asuu Stuttgartissa, Saksan autoparatiisissa ( Porsche, Mercedes valmistetaan siellä. ) Muutakin teollisuutta on. Siksi on Katin mielestä liikaa melskettä, ja hän asuukin kaupungin laitamilla poissa hälinästä.
Black Forest Mountains näkyvät sinne sekä kirkkaalla ilmalla Swabian Alpit / Jura-vuoret. 
Kiitos kauniista maisemasta!
Aattoja juhlitaan meillä komeasti: juhannus-, joulu-, vappuaatto. Huomenna on Hinamatsuri-juhlan aatto - nukkien ja tyttöjen päivä Japanissa. Saas nähdä juhlimmeko!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti