tiistai 22. marraskuuta 2022

Kolmoset

 Espanja, Kanada ja Taiwan muistivat meitä. Kiva!


Alexin kortti on hämäävä: ensin luulimme sen olevan Egyptistä, sitten huomasimme espanjalaisen postimerkin; lopulta kävi ilmi, että Alex oli ostanut sen Pariisista ja että hän oikeastaan asuukin Kataloniassa (, jossa on jonkinlaisia pyrkimyksiä itsenäistyä Espanjasta )... Mainiota! Pidämme yllätyksistä! Suuret kiitokset!

Kauas, kauas Taiwaniin. Siellä asuu Taipeissa nuori nainen Wei Chi, joka kertoo paljon matkustelleensa katsomassa UNESCO:n maailmanperintökohteita ( 19 kpl ). Ja kuten kuvasta näkyy, hänen harrastuksiinsa kuuluu myös Postcrossing. Kiitos kortista! Kiitos kutsusta vierailemaan maassanne! Toivottavasti joskus pääsemme!Ja kuin Wei Chin toiveista, pääsemme nauttimaan yhdestä maailmanperintökohteesta, Jasper National Park Kanadan Kalliovuorilla.

Christine lähetti sen meille Montrealista. Henkeäsalpaavan kaunista! Oikein paljon kiitoksia! Hän kertoo keränneensä postikortteja 9-vuotiaasta asti. Postcrossing jatkaa tuota perinnettä. Ei ihme, että hän toimi pitkään myös kirjakauppa-alalla. Lisäksi hän harrastaa kirjoittamista ja bloggaamista. Hienoa! Hyvää jatkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti