torstai 11. marraskuuta 2021

Roppakaupalla

 Jokunen aika sitten valitimme, kun postilaatikko kumisi tyhjyyttään päivästä toiseen. No, ajat muuttuvat... Saksasta kolme, Irlannista, Alankomaista, Ranskasta, Tsekistä, Venäjältä, Suomesta yksi kustakin ja Japanista kaksi. Ei samana päivänä toki, mutta kun olimme vähän aikaa Padasjoella, niin sillä aikaa. Heti kun selkänsä kääntää, alkaa tapahtua ;)

Carolinen kortti tuli Saksasta Ratingenista, Düsseldorfin naapurista. Hän kertoo profiilissaan olevansa innokas puutarhuri, mutta syksyisessä kortissaan hän valittaa sateisen kesän jälkeistä sateista - surullista - syksysäätä. Ilmojen haltijoille emme paljon mahda, paitsi jos kyse on ilmastonmuutoksesta, voisimme yrittää jotakin.







Annemike ( Anja ), Baijerista, puolestaan on syksyihminen, joka haluaa istua hyvän kirjan pariin, kun ulkona sataa tai myrskyää. Kirjakauppiaana hän on siis hyvää mainosta itse, ollen varsinainen kirjatoukka. Kissanainen hän on myös ja matkustavainen. Suunnitelmissa on päästä vielä Uuteen Seelantiin, Alaskaan ja Patagoniaan, niin ja vielä Hawaijille uudestaan. Skandinaviassa hän käy usein.








Mannheimista saimme iloa ja positiivisuutta henkivän kortin Sabinelta, joka on kahden pojan äiti ja - joulukuussa myös tyttövauvan äiti. Kiva joululahja tulossa! Hän kertoo olevansa rentoutuva kotirouva, joka lukee paljon, harrastaa valokuvia, kahvinjuontia, vauvoja ja makeisia ( ! ).






Jospa menisimme seuraavaksi länttä kohti, siellä on Ranska. Vogeesien vuorilta saimme 64-vuotiaalta Haycotilta maisemakortin. Hän kerää vuoristokortteja, mineraaleja, majakkoja ja kauniita postimerkkejä. Kiitos viestistäsi!







Ja vielä vähän länttä kohti: Irlantiin. Kodzo postitti meille mieluisan kortin Blarneysta. Mieluisan siksi, että Mommin ja Papan poika harrastaa ritariratsastusta - on oikeastaan Euroopan mestari peitsiratsastuksessa.
Kodzo odottaa tulevaksi kortteja mielummin kuin laskuja tai vakuutuspapereja. Happy Postcrossing, Kodzo!







Hoh-hoijaa! Ei jakseta tänään enempää. Loput huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti