torstai 19. marraskuuta 2020

Torstaitripla

 Myrskyisä ja sateinen torstai antoi kolme korttia ( kunhan ensin uskaltauduimme postilaatikolle ). Yksi Skotlannista, kaksi USA:sta.

Mindaugas, joka on oikeastaan liettualainen, kertoo opiskelleensa Skotlannissa ja toimivansa nyt finanssialalla. Kuvan vuorella hän on ollut monta kertaa. Kortin hän osti kuukausi sitten kiivettyään kaverinsa kanssa Britannian korkeimmalle vuorelle. Kovia poikia!










10-vuotias Evan lähetti meille kivan hirvikuvan Royaltonista Minnesotasta. Hän kertoo olevansa kova jalka- ja koripallon pelaaja, hänen mielivärinsä on oranssi ja eläimistä hän pitää eniten tiikereistä.

Evan kuuluu rva Makelan luokka-ryhmään ( MrsMakelasClass ). Luokassa on 9 - 10-vuotiaita oppilaita, jotka ovat Postcrossingin kautta kiinnostuneita maastamme ja kielestämme. Hienoa!

10-year-old Evan sent us a nice deer picture of Royalton Minnesota. He says he’s a tough football and basketball player, his favorite color is orange and of the animals he likes the tigers the most.

Evan belongs to Mrs. Makela's class group ( MrsMakelasClass ). There are pupils in the class between the ages of 9 and 10 who are interested in our country and language through Postcrossing. Great!



Evanille ja luokkatovereille video Jurvasta: 

Video of Jurva for Evan and her classmates:








Dennis asuu kaukana Los Angelesissa vaimon, kahden tyttären ja kissan kanssa. Hän harrastaa lukemista ja TV-komedioiden katselua; mielijuomansa on tee. Tänään hän murehtii kuten niin moni pandemiaa. "Mitä voitaisiin tehdä?"
Kortin kuva on meille hyvin tutusta paikasta Kreikan Santorinilta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti