torstai 12. marraskuuta 2020

Tauon jälkeen

 Olemmeko olleet korttiraittiudessa? Emme! Emme vain ole saaneet mitään, vaikka olemme kyllä lähetelleet innokkaasti. Se on niiin väärin!


Mutta nyt asia korjaantui kerta heitolla: Venäjältä 3, Valkovenäjältä, Virosta, Saksasta ja Alankomaista yksi kustakin ( Mommi sai samalla kertaa 15, Venäjältä muuten myös eniten, 10 kpl. Hyvä Venäjä! ).


Ensimmäiseksi esittelemme Marinan kortin Ekaterinburgista, Uralista. Kortti on lähetetty Postcrossing-miitistä, ja siinä on kivoja terveisiä mm. Olgalta, Svetalta, Annalta ja Nastyalta. Suuret kiitokset!




Sonyan lähetys tuli, kumma yhteensattuma, myös Ekaterinburgista. Hän kertoo käyvänsä joka vuosi Pietarissa, mutta ei vielä ole tullut Suomeen ( "your beautiful country" ) saakka.


Kortissa on siperianpöllö - luulemme, että se voisi olla Harry Potter-tarinoihinkin sopiva - olisikohan Hedwig.






Kaukaa Vladivostokista tuli Natashan kortti, missä on runsaasti perinteisiä venäläisiä satuhahmoja. Kaunis! Myös postimerkit ovat upeita kuten myös Maatuska-tarra. Kiitoksemme!




Oxana Zaika:



Natali asuu Minskissä Valkovenäjällä ( 1028 km meiltä ). Hän on reipas - harrastaa fitness-kuntoilua, mutta myös muuta kulttuuria lukemalla kirjoja.  Erityisesti hän mainitsee valmistavansa nallekarhuja, minkä johdosta lisäsimme korttikuvaan pienen nallukkamme.







Seuraavaksi naapurista: Ede Tallinnasta on tietoinen, että pidämme Kreikanmatkailusta, mutta hänellä ei valitettavasti ollut yhtään korttia sieltä, Välimereltä kuitenkin - Korsikasta. Ihana paikka sekin. Nyt saimme ensimmäiset hyvänjoulutoivotukset! Kiitos, samoin sinne Tallinnaan!







Saksasta Kasselin pikkukaupungin läheltä saimme kortin Ingolta. Hän on töissä poliisilaitoksella - ei poliisina vaan sihteerinä. Meitä miellytti hänen selkeä "sihteerinkäsialansa", josta saimme hyvin selvää. Hän kirjoitti olevansa urheilullinen, ja jalkapallolajit ovat hänen suosikkejaan.








Säästimme Fenenan kortin viimeiseksi. Se tuli Alankomaista, jossa on vaikea virustilanne parhaillaan; toinen "lockdown" menossa tänä vuonna. Ei hyvä! Mutta hän uskoo korttien saamisen ja lähettämisen helpottavan pandemian aikaa. Niin mekin uskomme. Lähettäkäämme siis edelleen! Ja kiitos Fenenalle uskonvahvistuksista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti