maanantai 9. maaliskuuta 2020

Mannaa maanantaina

Mannaa, eikä siis mannapuuroa, vaan sitä mitä muinoin taivaasta tipahteli - nyt postilaatikosta: Belgiasta, Suomesta ( ! ) ja kaksi Saksasta. Aika hyvin!


Belgian hollanninkielisellä alueella asuva Lieve on lukenut meidän toivomuslistaamme. Siellähän on villapaitakuvatoivomus ( koska meidän Mommi tykkää kutomisesta ). Niinpä Lieve lähetti ihanan nallukan mahtavassa puserossaan nautiskelemassa rennosti kahvikupposestaan verkkaisessa lumisateessa.


 


Flown in the wide area around Retie, Belgium:





Tobias läntisestä Saksasta sai lähettäneeksi ilmeikkään, lähes liikuttavan koiran nassun suurine silmineen. Tobias itse on urheilullinen, pelaa koripalloa. Hän seuraa myös jalkapalloa, kannattaa Borussia Mönchengladbachia.









Martin lähetti extra-kortin, sitä ei siis rekisteröity. Hän on lähettänyt aikaisemminkin ja täältä voit käväistä katsomassa, mitä silloin saimme. ( Linkki )

Eikös olekin hupaisa:








Sitten kotimaan kamaralta. Parkanosta saimme Kirsiltä kesäisen kortin. Siinä on hänen syntymäkotikunnastaan Virroilta kirkkovenesoutu menossa. Patalanmajan Nuorisoseuran veneilyperinne on valitettavasti kaksi vuotta sitten katkennut. Vene on jouduttu vetämään kuiville soutajien puutteen vuoksi. Harmi!



Parkano on tunnettu mm. rautatieasemastaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti