maanantai 2. maaliskuuta 2020

Maaliskuun maanantai

Maaliskuu alkoi, ja nyt vasta näyttää talvelta. Mutta niinhän onkin sanonta: Maaliskuu maata näyttää, tiet tukkii, brunnit kuivaa!

Me käärimme hihat ja ryhdymme tutkimaan, mitä olemme saaneet Saksasta, Tsekistä ja USA:sta.

Veralta tuli hevoskortti. Hän asuu Saksassa lähellä Luxemburgin rajaa Trierissä. Miksi Hevosia? No, hänellä on lapsenlapsi Alice, jonka kanssa he käyvät ratsastamassa. Luulemme, että Alice on "hevoshullu", tykkää hulluna hevosista. Tiedämme muitakin samanlaisia tyttöjä.









Sitten lukion puolelle. Tai no, Bernd siellä opettaa historiaa ja musiikkia Lübeckissä. Hän pitää kirkkomusiikista, barokista ja klassisesta. Ja ehkä vastapainoksi tuolle hän on kova moottoripyöräilijä. 
Vuosien ajan hän on toiminut sukupuolivähemmistöjen tasa-arvoisen kohtelun puolesta syrjintää vastaan.










Tsekistä Táborin kaupungista lennähti Josefin kortti meille. Hän matkustelee nyt eläkkeellä ollessaan ja keräilee postimerkkejä - niitä saa Postcrossing-harrastuksesta tietenkin. Dacicen kaupungissa, mitä kortti kuvaa, hän kävi viime vuonna.















Natalie asuu Covingtonissa, Kentuckyssa. Joen toisella puolen on Ohion Cincinnati, jos se auttaa paikallistamaan USA:n seutuja. Hän rakastaa, kuten mekin, Liisa Ihmemaassa-tarinoita. Siksi tämä korttikin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti