keskiviikko 8. tammikuuta 2020

Joulun jälkeen

Kas niin! Nyt on päästy arkeen. Brittein saarilta, Belgiasta ja - Tunisiasta, oikein Afrikasta on päivämme saalis.

Eläkkeellä oleva opettaja, joka kutsuu itseään karttakorttien keräilijäksi ( Oikeaa nimeä emme pystyneet käsialan persoonallisuuden vuoksi selvittämään. ), on harrastanut keräilyä yli 50 vuotta. Arvatkaa onko hänellä paljon kokoelmassaan! Hän asuu Lontoon lähistöllä Chathamissa.
Ensivaikutelma hänen kortistaan oli jotenkin perinteinen venäläinen, kuvitukseltaan siis. Mutta olihan se sitten kuitenkin British Fairs, Merry-go-round.



Sama kuva postimerkissä!






Belgialainen Bruno kertoo olevansa avoin mieleltään - ja vähän eksentrinenkin ( tavallisesta poikkeava ). Hän pitää erityisesti tyyliltään vanhoista korteista, jollaisen mekin saimme. Se on ihana! 








Salman kortti, joka tuli Tunisista, Tunisian pääkaupungista, herätti meissä miellyttäviä tuntemuksia. Mommi ja Pappa ovat käyneet siellä ja kertoneet niin paljon matkastaan, että tuntuu kuin mekin olisimme olleet mukana. Erityisesti muistamme heidän ihmetelleen pääkaupungin kohteliaita koululaisia, jotka kadulla tervehtivät tuntemattomia turisteja ystävällisesti. Eipä tapahdu Helsingissä!

Salman kortti kuvaa kuuluisaa tunisialaista keidasta, Ksar Guilénea. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti