maanantai 3. kesäkuuta 2019

Lomamaanantai

Muutaman päivän mökkeilyn aikana oli kertynyt aika nivaska: pari Saksasta, yksi Venäjältä, Ukrainasta, Thaimaasta ja USA:sta.

Luciusmetellus Neubrandenburgista kirjoitti niin "antiikkisella" käsialalla saksaksi, ettemme sanoisi siansaksaksi, jotta ei meille jäänyt mitään mahdollisuutta ymmärtää viestin sisältöä. "Happy postcrossing" erottui sentään englanniksi, mistä kiitämme.

 







Anke oli mukana Hannoverin miitissä 25. 05. Sieltä saimme "leimalliset" tervehdykset innokkailta postcrossaajilta.

 






Ekaterina ( Kate ) asuu Zhytomyr nimisessä kaupungissa ja toimii siellä taloustieteen opettajana. Aivan outo nimi meille, mutta videosta opimme uutta. Kiitos kissakortista!

 






Pietarhovista Anna kirjoittaa olevansa - ja ihan selvällä suomenkielellä. Hän on pari vuotta sitten opiskellut suomea, mutta väittää unohtaneensa melkein kaiken. Emme usko, kortti todistaa toista. Paljon kiitoksia!

 





Sitten menemme kauas itään, Thaimaahan. Minori asuu Bankokissa. Hän opiskeli Japanissa ja toi sieltä paljon japanilaisia postikortteja. Kortissaamme onkin japanilainen muotityyli Mori Girl kissalla.










Ja lopuksi jatketaan kauemmaksi ja päädytään Ryanin luokse USA:han. Hän kertoo kirjoittavansa ja nauhoittavansa omia lauluja. WOW! Hän asuu suurten järvien alueella Michiganissa paikassa nimeltä Birch Run Twp. Ryan lähetti omakuvan, jossa hän silittää kissaa Jerusalemissa, Israelissa. Taitaa olla kova poika matkustelemaan.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti