perjantai 21. kesäkuuta 2019

Aaton aatoksia

Juhannusaaton iloksi saimme muutaman kortin. Ja siksi oli luvallista vetäytyä sisätiloihin hyttysten ulottumattomiin tutkimaan viestejä maailmalta.

Kaunis Camila, tummasilmä, tummatukka Latviasta kertoo olevansa brasiliatar, joka viime vuonna on muuttanut miehensä kanssa Riigaan. Hän haluaisi tulla käymään Suomeen. Tervetuloa!

 






Ruth asuu Saksassa pienessä kaupungissa nimeltä Nettetal. Hän on jo vanha tekijä postcrossingissa. Yhdeksän vuoden aikana hän on lähettänyt ja saanut yli seitsemän ja puoli tuhatta korttia!!!











Ja vielä toinen kortti Saksasta, Wuppertalista. Onnellinen sylikoira! Sen lähetti meille Antje kauniiden kesätoivotusten kera. Hänkin tosi tekijä alalla: jo kymmenen vuotta harrastusta takana ja lähes kaksikymmentä tuhatta korttia pantu liikkeelle ja saatu!!!!!

 







Lopuksi postcrossingin ulkopuolisesta elämästä - sitäkin siis on. Perheemme Mikko poika reissaa työkseen ympäri maailmaa, ja me tietysti vannotamme häntä lähettämään meille kortteja (, mitä hän ei useinkaan ehdi tai muista tehdä ). Nyt saimme h i e n o n  kortin "Ameriikasta", San Franciscosta. Kuvassa näkyvät Kalifornia ja Nevada. Nevadassa oli nyt vielä paljon lunta, eikä kaikkialle päässyt teitä pitkin. Yosemiten kansallispuistoonkaan ei päässyt.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti