torstai 6. kesäkuuta 2019

Hellepäivänä

Tänään on kesän toistaiseksi kuumin päivä. Ennuste lupaa 30 ° C. Siksi onkin mukava vetäytyä sisätiloihin ja tutkailla päivän postia.

Brestistä, Valkovenäjältä tuli varsinainen postikortti - siis kortti, jossa postipoika tuo kortin. Nadya sen lähetti. Hänellä on kaksi pientä tyttöä, Karoliina 3-v ja Margarita 1-v.  Karoliina osallistuu äitinsä harrastukseen liimailemalla postimerkkejä. "Nuorena vitsä väännettävä!"

 






Sitten kaukomaille: 
Sanaristikoissa usein esiintyy sana UTAH. Tiedämme hyvin, missä se sijaitsee. Siksi olikin ilahduttavaa saada kortti, mikä kuvaa sitä seutua. Lähettäjä toki asuu idempänä New Jerseyssä, Livingstonissa - aika lähellä New Yorkia. Larryn harrastuksiin, postcrossingin lisäksi, kuuluu radioamatööriys. Kansainvälinen kaveri. Hän tykkää keskustella ihmisten kanssa ympäri maailman.

 

 





Brasilialainen Cláudio lähetti kortin, mikä ei todellakaan ollut Brasiliasta, vaan se kuvaa jylhiä San Juan vuorten maisemia Coloradosta. Hän itse asuu Belo Horizontessa ja toimii kääntäjänä.

 






Lopuksi oikein miellyttävä viesti kaukaa Taiwanista, mistä 15-vuotias Ivy lähetti ensimmäisen postcrossing-korttinsa juuri meille. Hän on aloittamassa kesälomaansa suoritettuaan junior high schoolinsa, mistä lämpimät onnittelumme. Kortti on Alishanista, missä juna on saapumassa mahtavien puiden maisemaan.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti