perjantai 5. huhtikuuta 2024

Perjantaipostaus

 Kaukaa, kaukaa saapuivat tämänpäiväiset kortit: kaksi USA:sta, yksi Taiwanista.

Olemme kuulleet Taiwanin maanjäristyksestä. Toivottavasti Shinhuille ei ole tapahtunut mitään ikävää. Hän postitti meille 4. 3. kortin, jossa näkyy öinen taivas ikkunasta. Toivokaamme parasta! Kiitos kortista!




Postimerkissä taitaa olla lohikäärme!






Muut kortit tulivat USA:sta. Isoäiti Sharon asuu Quincyssa, Massachusettsissa. Hänellä on lähitulevaisuudessa matkoja tiedossa. Hänen poikansa ja pojanpoikansa asuvat Virginiassa, jonne hän lentää muutamaksi päiväksi vierailulle. Sitten kesäkuussa on vuorossa nuorin poika Washingtonissa, jossa on kymmenen päivän kyläily. Kivoja reissuja tiedossa! Kiitos terveisistä sekä huilutylli-kortista! Postimerkeissäkin on lintuja.












Kuten Sharon, myös Sheldon lähetti korttinsa kirjekuoressa. Arvostamme sitä tapaa kovasti; tällöin jäävät naarmut ja raapaisut kuoreen ja kortit säilyvät ehjinä.
Sheldon asuu Greenvillessä, Texasissa. Profiilissaan hän kertoo jääneensä hiljattain eläkkeelle. Perheessä ei ole lapsia, mutta vaimon puolen veljentyttäriä ja -poikia on sitten runsaasti. 
Kortissaan hän kertoo kasvaneensa Oregonin rannikolla, mitä toinen kortti kuvaa. Siellä hän vierailee miellään. Toinen kortti on viiden tunnin matkan päässä heiltä, Guadalupe-joki syksyn ruskassa. Näyttää olevan Sheldonin itsensä ottama kuva. Onnistunut! Suuret kiitokset korteista ja terveisistä!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti