keskiviikko 17. huhtikuuta 2024

Läheltä ja kaukaa

 Tänään, kun taivaalta tipahteli harvakseen hiutaleita, oli mukava saada viestejä lämpimiltä seuduilta kaukaa ja lähempääkin Euroopasta - Floridasta ja Taiwanista, Puolasta ja Ranskasta.

Amandan tervehdykset tulivat USA:n aurinkovaltiosta, Floridasta. Hän on koirien ja vegaaniruoan ystävä. No, kissa Garfield / Karvinen on myös kiva. Paljon kiitoksia Floridan auringonpaisteesta!










Ja sitten myös oikein kaukaa Taiwanista asti saimme kukoistavan ( luultavasti kirsikkapuita ) kuvan Minilta. Min kertoo kuvan olevan lomakohteesta nimeltä Sun-Link-Sea Nantoussa. Postimerkki puolestaan on Wulingin tilalta Taichungista. Hän kertoo myös maanjäristyksistä, joita Taiwanissa on koettu hiljattain ja jotka ovat aiheuttaneet paniikkia. Toivottavasti maankamara on nyt jo rauhoittunut.
Suuret kiitokset kauniista kortista ja terveisistä!










Paljon kiitoksia Clementinelle Pariisiin! Häneltä saimme lystikkään pariskunnan aikeissa nauttia makeisia - on heillä herkkusuilla vanhuksilla näköjään vielä hampaita suussa! Clem on töissä kirjastossa. Hänellä on kissa nimeltä Guili. Hyvää kevättä toivotamme sinulle!









Lopuksi Puolaan, josta Mariola lähetti meille upean vuoristomaiseman. Hän asuu kauniissa kaupungissa nimeltä Jelena Gora. Suuret kiitokset! Hyvää kevättä Puolaan!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti