maanantai 18. joulukuuta 2023

Matkojen takaa maailmalta

 Maanantai on mahtava päivä. Silloin saamme useinkin saalista. Tänään tärppäsi Kiinasta ja USA:sta.

Shanghaista saimme Sihanin ihanan pandakortin. Jättiläis-Panda on Kiinan kansallisaarre, kirjoittaa Sihan. Eikä suotta! Katsokaa pientä, suloista poikasta!

Ja lopuksi hän saa meidät aivan punastumaan: hän pitää meitäkin suloisina profiilikuvassamme. Sihan toivoo myös löytävänsä kivan pojan, jonka kanssa elää ja ikääntyä yhdessä isovanhemmiksi, kuten meidän Mommi ja Pappa. Voi kiitoksia! Kiitoksia pandoista ja ystävällisistä sanoistasi!


Meillähän on Kiinasta tuodut pandat Pyry ja Lumi Ähtärin eläinpuistossa. Mommin tekemän pandan nimi on Panda Amanda.








Barb Schmidt USA:n Georgiasta lähetti kuvan "Elävästä Tammesta"; sen nimi juontuu siitä, että sen lehdet jäävät vihreiksi yli talven. Selvästi samaa sukua meidän tammiemme kanssa, jotka pitävät kynsin hampain kiinni lehdistään talvellekin, tosin ruskeina. Tammi on myös Georgian osavaltion kansallispuu.
Kun Barb jäi miehensä kanssa eläkkeelle kymmenen vuotta sitten opettajan virasta, he muuttivat Floridaan. Mutta sitten poliittinen ilmapiiri muuttui sellaiseksi, etteivät he sitä voineet hyväksyä, niin he muuttivat Georgiaan. ( Trump jakaa kansan ja mielipiteet USA:ssa. )
Paljon kiitoksia kortista! Hyvää juhla-aikaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti