torstai 14. joulukuuta 2023

Jatkoa eiliseen

 Tänään esittelemme kauimpaa tulleet eiliset kortit:

Prinssi Edwardin saarelta Kanadasta Helen ja Darryl postittivat meille herttaisen joulukortin terveisineen. Kiitos oikein paljon! Kyllä meillä on jo melkoinen joulufiilis; koristeita ja jouluvaloja on sijoiteltu sisään ja ulos. Ei sentään niin runsaasti kuin Amerikassa on tapana. Hyvää joulun odotusta teillekin!








USA:n puolelta Amerikkaa lennähti meille kultasadekeiju Gracen toimesta. Nämä kukkakeijut ovat kuuluisia Cicely Mary Barkerin kuvittamia. 
Hän kertoo keräilevänsä maatuskanukkeja, joista mekin pidämme. Hänellä on niitä jo yli 100, vain neljä tosin niistä on aitoja venäläisiä. Kiitos keijusta ja terveisistä! Hyvää jatkoa!










Lopuksi kauas Kiinaan. WenXin asuu nyt opiskelemassa Nanjing-nimisessä historiallisessa kaupungissa. Hän kertoo opiskelevansa ohjelmistotekniikkaa. Syntyjään hän on toisesta historiallisesta kaupungista Yangzhou.

Kortissa on kivat oravat käpyjen kimpussa. Samanlaisilta vaikuttavat kuin Suomessa.  WenXinillä on kissa nimeltään PouDing, Vanukas suomeksi. Hän kertoo lukevansa salapoliisiromaaneja ja pelaavansa sulkapalloa. ( Ihan kuin meidän Pappa! )
Paljon kiitoksia kortista, terveisistä - ja todella ihanista postimerkeistä!




Nanjingin historian synkkä menneisyys tuo mieleen tämän ajan Ukrainan ja Palestiinan sotien samankaltaisuudet. Ihmiset ovat petoja toisilleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti