torstai 29. joulukuuta 2022

Välipäivän rysäys

 Eilen poksahti postilaatikko "täyteen"! Neljä korttia Saksasta, yksi Sloveniasta ja Japanista. Koska meillä oli vieraita, teimme postauksen niistä vasta tänään.

Wilma asuu lähellä Berliiniä pienessä kylässä, joka on kaunista seutua järvineen, kukkuloineen ja metsineen. Hän on eläkkeellä oleva floristi. Hänellä on suuri perhe, lapsia ja lapsenlapsia sekä lemmikkieläimiä.

Kiitos korteista ( , joita oli kirjeessä kaksi ) ja terveisistä!


Pyhän Mikaelin kirkko ja raitiovaunu 1950-luvulla.








Heiken kortti tuli Limburgerhofista, läheltä Speyeriä - pieni kaupunki. Kuvassa näkyy vanha tuomiokirkko Reinin rannalla. Heike kertoo olevansa kovin urheilullinen: vaellus, pyöräily esimerkkejä harrastuksista. Kiitos kortista!









Cubbie asuu Frankfurt am Mainissa. Hän lähettää lämpimät jouluterveiset ja uudenvuoden toivotukset. Niistä oikein paljon kiitoksia! Kaikkea hyvää sinullekin tulevalle vuodelle!
Hän kertoo, että he ovat saaneet hieman lunta, joten tuntuu aivan talviselta. Talven ja valkean joulun mekin saimme.









Sloveniasta saimme mieluisan kortin. Sen lähetti 7-vuotias Vasja ( isänsä avustamana ). Hän asuu Celjessa, mikä on kaunis kaupunki ja jossa on paljon vanhoja rakennuksia. - Ja voi miten paljon hänellä onkaan harrastuksia: Star Wars, sarjakuvat, kirjat, eläimet, dinosaurukset, jalkapallo, polkupyöräily, retkeily luonnossa... Reipas poika! Kiitos, suuri kiitos kortistasi ja terveisistäsi! Hyvää jatkoa!










Lopuksi menemme kauas Japaniin. Kawasakin kaupungista Tomoyuki postitti vanhan japanilaisen auton. Pappa arveli, että se on vuoden 1983 Crown, mutta ei ollut varma. Hieno peli joka tapauksessa. Olisimme luulleet, että Tomoyukin olisi kannattanut lähettää moottoripyörä, sillä Kawasakihan on motskareissa tunnettu merkki. Kiitos hienosta autosta!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti