keskiviikko 20. heinäkuuta 2022

Kesäinen keskiviikko

 Kiva kun kesä tuli takaisin koleiden päivien jälkeen, jopa helteitä luvassa. Korttivirta jatkuu myös: USA, Iso-Britannia, Sveitsi! 

Beth Coloradon Denveristä jatkaa nimikkojuttujen sarjaa. Hän valitsi kauniin Oklahoman valtionlinnun, saksityrannin ( scissor-tailed flycatcher ), koska ei ollut koskaan nähnyt oman valtionsa lintua, mustasirkkua/kiirusirkkua ( lark bunting ), joka on varpuslintu.

Beth on eläkkeellä oleva montessori-opettaja, kolmen lapsenlapsen isoäiti, joka pitää lukemisesta, matkustelemisesta, museoista sekä vaeltelusta Kalliovuorilla. Paljon kiitoksia, Beth! Hyvää kesän jatkoa!









Sitten Lontooseen. Sieltä opiskelija Yany postitti oikean taideteoksen; valitettavasti tiedot teoksesta jäivät piileksimään hauskan tarran alle ( emmekä uskaltaneet repiä tarraa ). Hän pitää myös matkustelusta, mutta opintojen vuoksi ei nyt juuri ole aikaa. Valmistuttuaan Yuany aikoo kuitenkin tutustua joihinkin Euroopan maihin. Me toivotamme sinulle menestystä opintoihisi! Kiitos kortista!










Sveitsistä saamme harvoin kortteja, mutta nytpä tärppäsi. Keskellä maata, Brittnaussa asuu Sylvia, joka postitti kissaeläimen, Serval ( Felis serval ), suom. servaali. Niitä ei luonnossa tapaa Sveitsissä, Afrikassa kylläkin.
Eläinkortin ymmärtää hyvin, sillä Sylvia on intohimoinen siipikarjan kasvattaja. Hänellä on lisäksi kaksi schnauzeria sekä kissa, jotka pitävät hänet kiireisenä. Kiitos paljon!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti