tiistai 19. heinäkuuta 2022

Eilisiä

 Nämä tulivat jo eilen, mutta kun oli kesävieraita, postailut jäivät. Mutta Itävallasta, Bulgariasta, Saksasta ja USA:sta siis saimme lisää saalista. 

Ei "huitsin Nevadasta", vaan sieltä oikeasta USA:n Nevadasta - tarkemmin Las Vegasista - saimme Davidilta jälleen sitä korttisarjaa, jossa esitellään osavaltion nimikkojuttuja: 

Nimikkolintu: vuoriston sinilintu; nimikkokukka: salviamaruna

David itse on ulkoilmaihminen, tykkää leireillä, harrastaa sarjakuvia ja postimerkkien ja tarrrojen keräilyä. Paljon kiitoksia kortista, pidämme siitä kovasti. Ja kiitokset myös kirjanmerkeistä, jotka lähetit meille!








Susanne Düsseldorfista rakastaa merta, vaikka asuukin sisämaassa. Merenhenkisessä kortissaan hän kertoo käyneensä Saksan Itämeren rannikolla, jossa oli mahtavaa kävellä rannalla. Voimme kuvitella, se oli ihanaa! Kiitos paljon! Hyvää kesä jatkoa!









Irena Bulgariasta, läheltä Sofiaa, on esikouluopettaja, jolla on kaksi omaa lasta. Hän kertoo maansa olevan kaunista seutua, mikä on helppo uskoa katsomalla hänen korttinsa kuvia eri paikoista. Kuvat ovat toki pieniä, mutta kyllä niistä hyvän käsityksen saa. Oikein paljon kiitoksia! 









Lopuksi Itävallankuulumisiin. Linzissä vaikuttaa eläkeläinen Eleonora, joka viettää parhaillaan järvilomaa. Järven nimi on St. Wolfgang. Ja vesi on virkistävää: +21,5 C. Muuten hän kertoo olevansa monipuolinen harrastaja: musiikkia, valokuvausta, matkustelua... ystävien kanssa keskusteluja. Niin, nehän ovatkin tärkeitä. Hyvää loman jatkoa ja paljon kiitoksia kauniista kortista!




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti