perjantai 20. toukokuuta 2022

Uusi normaali

 Kyllä se nyt näyttää muuttuneen Postin jakelusysteemi: ennen perjantaisin ei kirjeitä eikä kortteja jaettu, mutta taas kuitenkin tuli - ja hyvä niin.

Tsekki, USA ja Portugali, siinä meidän lähettäjämaat. 

Tsekin tasavallan Svratkan pikkukaupungissa työskentelee postissa Patricie. Niinpä Postcrossing sopii hänen harrastuksiinsa oikein hyvin. Toki harrastaa hän lukemista ja juoksemistakin - kahden teini-ikäisen tyttären kanssa myöskin puuhaa riittää perheen parissa. Paljon kiitoksia kesäisistä näkymistä kauniissa maisemissa! Hyvää kesää sinullekin!









Ja sitten toiselle puolelle Tellusta, USA:n Kaliforniaan. Nuori nainen, Erin, kertoo asuvansa melko lähellä Los Angelesia ja käyvänsä siellä melkein joka viikonloppu. Paljon kuluu aikaa Disneylandissa ja Universalin studioilla Hollywoodissa. Siellä tapaa mielenkiintoisia, omaperäisiä ihmisiä. Aina on jotakin uutta nähtävää ja opittavaa. Erin elää vilkkaalla seudulla - pääsisipä sinne. Mommin ja Papan poika perheineen on päässyt käymään.
Suuret kiitokset! Hyvää Postcrossingia!










Takaisin Eurooppaan, Portugaliin. Porton rannikkokaupungista Alex ( Alexandre ) postitti huikean siltakortin. Mahtavaa insinöörityötä! Portohan on Unescon maailmanperintökaupunki. Sen läpi virtaa Douro-joki, ja vedessä kelluvat ankkuroituna tyypilliset Rabelo-veneet.
Kiitos kortista!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti