keskiviikko 18. toukokuuta 2022

Kolmen kortin keskiviikko

 Kaksi Saksasta, yksi USA:sta. - Doot Los Angelesista, kirjailija, taiteilija, teeharrastelija ( ! ) oli laiskalla päällä. Hän kertoo levänneensä ja katselleensa elokuvia. Se tekee välillä hyvää! Kortin vanhahtavassa kuvassa on myös mukava camping-lomafiilis.

Hänenopiskelijakaverinsa vihjaisi joskus Postcrossingista, ja niinpä hän jäi koukkuun. Ei paha! Doot, kiitos paljon kortista ja terveisistäsi! Hyviä taideideoita!








Luoteis-Saksassa Greifswaldin kaupungissa asuu Owe, jonka kortissa näkyy tiiviisti kirkon ympärille rakentunut Lüdenscheidin vanhakaupunki. Owe kertoo olevansa julkisen arkiston arkistonhoitaja. Tarkkaa järjestelmällistä työtä! Hän on vapaa-ajallaan innokas lukija; hänen omassa kirjastossaan on lähes 1700 teosta. Mahtavaa! Paljon kiitoksia terveisistäsi!






Berliinissä vaikuttaa Anna, joka on opettaja ammatiltaan. Hänen kortissaan on Pikku-Prinssi, tunnettu hahmo, tunnelmallisessa kuvassa.
Anna pahoittelee joutuneensa käyttämään painettua tekstiä viestissään. Hänelle sattui tulemaan kirjoituskäsi kipeäksi. Meitä ei haittaa ollenkaan. Toivotamme pikaista paranemista. 
Anna jakaa huolemme Ukrainan murheellisen tilanteen vuoksi. Toimikaamme maailmanrauhan hyväksi, hän esittää. Oikein ajateltu! Olemme samaa mieltä. Hyvää jatkoa itsellesi ja kiitos kortista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti