keskiviikko 19. toukokuuta 2021

Neljä on hyvä numero

 Kun Mommi ja Pappa olivat koululaisia, nelonen oli tosi huono arvosana. Nyt neljä korttia kelpaa mainiosti: USA, Iso-Britannia, Ranska ja Valkovenäjä ovat lähettäjien kotimaat.

James "uconn" USA:sta ( Bristol, Connecticut ) kertoo lähettäneensä kortin sateisena päivän lämpötilan ollessa +10 C - voimme ilmoittaa vastaanottaneemme sen sateisena päivänä lämpötilan ollessa +10 C. Melkoinen sattuma, vai mitä!

Kortin kuvassa läträtään myös veden kanssa. 


Huomatkaa itsenäisyyspäivä merkki! Ja Earth Day!




Nyssa Iso-Britanniasta on ymmällään, että nyt jo todella on toukokuu; vuosi on mennyt niin nopeasti, ettei perässä pysy. - Ja hyvä niin! Ehkä siksi on valittu postimerkiksi "Aikakone". Ja kurjan etätyövuoden merkiksi Frankenstainin hirviö-merkki.

- Voi miten herkullinen kortti! Nam! 




Héléne asuu Ranskan Thierachen kaupungissa, lähellä kortin Laon keskiaikaista kaupunkia, jonka katedraali on komeasti esillä hänen kortissaan. Thierache on kuuluisa juustoistaan, vanhoista pesutuvistaan ja kirkoistaan.


Merkissä luimistelee itse Ludvik van Beethoven.







Lopuksi nuorimman kirjoittajan kortti. Ivan Sergeevich Valkovenäjältä Brestin kaupungista, läheltä Puolan rajaa, on 11-vuotias koululainen. Hän kirjoittaa sujuvasti saksaksi; opiskelee sitä koulussa, koska se on hyväksi juuri postcrossingissa. Totta! Menestystä opintoihisi ja kortinvaihtoihin!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti