maanantai 17. toukokuuta 2021

Koppakaupalla

 Maanantaiboksista löytyi viisi lähetystä, yhdessä kirjeessä jopa kolme komeaa korttia plus kaksi pienen pientä pupuriipusta meille koristeeeksi - ne pääsivät heti kuviin.

Pitkässä kuoressa saimme kolme viestiä Alankomaiden Assenista. Teresan iso kortti on Fiep Westendorpin kuvittama. Hän on Teresan mukaan hyvin suosittu, ja on tehnyt yhteistyötä Annie M. G. Schmidtin kanssa, joka on Hollannin vastine Astrid Lindgrenille.

Pikku pupu-riipuksilla on nimetkin: Mifty ja Konýn.






Toinen kortti sisälsi runon: Diere-liere-liedje ( mitä sitten tarkoittaneekin )


Tämä kissakortti ( Viviane Schwarz ), kuten edellinenkin, on kuvitetusta lastenkirjasta otettu.






Trydy lähetti kortin kotikylästään erikoisesta ja kauniista paikasta, mistä ajattelimme panna pienen kartan näkyville. Vlieland on pieni saari Luoteis-Hollannin rannikolla.


Trudy asuu siellä miehensä ja kahden koiransa kanssa ja toimii luonto-oppaana. Kelpaa esitellä tällaisia maisemia!








Beggy asuu Brysselin lähellä pienessä kaupungissa. Hän kertoo profiilissaan olevansa Englannin ja Belgian kansalainen. Työura on ollut valtavan monipuolinen. Nyt elämä on hiljentynyt aviomiehen ja kahden ( omapäisen ? ) kissan huolehtimiseksi.
Hän toivoo meidän pitävän kortista, jossa meidän rakkaat Viiru ja Pesosemme touhuavat. Kyllä me pidämme. Kiitoksia oikein paljon!





Myös Monika asuu pienessä kylässä. Se sijaitsee Pohjois-Saksassa ja siellä on useita järviä, pieniä mäkiä, peltoja ja metsiä... Kuulostaa aika suomalaiselta, mutta kuten videosta näkyy, on selvästi saksalainen.
Kortin nimi on: Mikä siellä kahisee?









Ja viimeksi esittelemme Nilsin kortin, myös Saksasta. Siinä on kuvattuna tavattoman kaunis näköala Itämeren rannalta, Kreidefelsen, mikä Nilsin mielestä meidän pitää ehdottomasti nähdä, kun tulemme Saksaan. Olemme samaa mieltä. Kiitos paljon!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti