maanantai 14. joulukuuta 2020

Saalista Saksasta

 Kokonaista kolme korttia saimme Saksasta, yksi sentään Venäjältä vaihtelua tuomaan.


Mara asuu Etelä-Saksassa lähellä Sveitsin rajaa ja lähellä mahtaavaa järveä, Bodensee eli Lake Constance. Eipä ole ihme, että hän lähetti kesäisen kuvan siitä meille. On varmasti mahtava vesistö; Rein-jokihan virtaa sen kautta.





Thuringenin alueelta Keskisestä Saksasta tulivat Anna-Patrician terveiset. Kortin hän on varmaan tehnyt itse. Hienoa! Hän on toimelias nuori nainen, joka opiskelee ja vapaa-ajallaan soittaa viulua ja pianoa - orkesterissa jopa. Lisäksi hän opiskelee kieliä.







Isoäiti-Jutta on innostunut pari vuotta sitten Postcrossingista. Etenkin hänestä on mukava saada kortteja paikoista, joissa on käynyt. Mutta tietenkin mukavia ovat kortit ympäri maailmaa. Hän asuu Frankfurtissa.








17-vuotias Lera Venäjältä ihmettelee, mahtaako olla liian aikaista lähettää uudenvuodenkortti, mutta hän varmaan tietää maittemme postilaitosten hitauden ja arvelee korttinsa kuitenkin saapuvan perille sopivasti. Ja hyvinhän siinä kävi, 38 päivää tervehdys matkasi Uralilta meille ja saapui, meidän mielestä, oikeaan aikaan. Kiitos paljon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti