keskiviikko 11. joulukuuta 2019

Kolmoset

Päivän saalis: kolme kivaa maailmalta ( lakon jälkeen elämä tuntuu palanneen normaaliksi korttirintamalla ). USA, Slovakia ja Alankomaat.

"Voi Hiiri, tiedätkö keinoa päästä pois tästä altaasta? Olen kovin väsynyt uimaan täällä, oi Hiiri." Sanoo Alice eli Liisa Ihmemaassa.





Michelle, joka lukee paljon - varmaan satujakin - asuu kaukana USA:n länsirannikolla Santa Barbarassa, Kaliforniassa. Liisa Ihmemaassa on takuulla tullut luetuksi hänen kolmelle lapselleen ja kolmelle koiralleen - on niitä lukukoiriakin. Hän on pitkään kerännyt kortteja ja haluaa lähettää kullekin sopivan, toiveiden mukaisen, kortin. Meidän suhteen hän onnistui täydellisesti. Siitä suuret kiitokset!






Jeroen ja Jana Haarlemista, Alankomaista lähettivät meille mielenkiintoisen kortin. Mielenkiintoisen siksi, että siinä on nallukoita, joista tykkäämme, mutta myös siksi, että he kertovat matkustellessaan ottavansa aina mukaan ikioman teddynsä, Searsin tai Pullukka-Erikin tai Elmon tai jonkun muun. Hmm.. Jotain tuttua Mommin ja Papan touhuista. Mekin pääsemme aina mukaan!












Presovin kaupungissa, Slovakiassa asuu urheilullinen Richard, joka kiipeää vaikka vuorille ( ? ). Perheenisä hän on, jolla kaksi lasta. Ehkä hän ottaa heidät mukaan vaeltaessaan korkealla Tatran vuorilla. Maisemat ovat siellä henkeäsalpaavan huikeat.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti