tiistai 5. marraskuuta 2019

Viikonlopun jälkeen

Palattuamme pitkän viikonlopun jälkeen Hämeestä kotikonnuillemme löysimme iloksemme postilaatikosta nipun kortteja. Kaksi oli Saksasta, yksi Belgiasta, yksi myös Iso-Britanniasta.

Inga läheltä Bielefeldiä ( Gytersloh ) pohtii viestissään syksyn ja talven vaikutuksia lumineen ja liukkauksineen liikenteeseen. Ne ovat meilläkin ajankohtaisia kysymyksiä. Pappa on jo vaihtanut talvirenkaat autoomme.
Hänen kortissaan on maailmanpyörä, mikä toi mieleemme tivolijuttuja. Hauskaa!











Martina asuu Hannoverin lähellä. Hän on vanhan maatilan toimiston "jokapaikan höylä", joka pitää työstään. Hän on onnellinen saatuaan juuri ensimmäisen lapsenlapsensa, Charlotta nimeltään. Hänelle on varmaan haskaa lukea, sitten vähän vartuttuaan, Viirusta ja Pesosesta.










Jean on 71-vuotias ( kuten Pappa ), jolla on kaksi tytärtä ja kuusi lastenlasta - reilu isoisä siis. Hän asuu Renaixissa, mikä on ranskankielisten ja flaaminkielisten raja-aluetta Belgiassa. Eläkepäivinään hän harrastaa matkustelemista ja onkin käynyt kaikissa maanosissa paitsi Oseaniassa. Wau!










Alison on Glasgowin tyttöjä Skotlannista, joka nyt asuu Edinburghissa. Hän kertoo olevansa syntymästään asti kuuro. Alison tulisi mielellään käymään Suomessa, hän pitää matkustelusta ja uusista paikoista. Skotlantia hän kehuu myös näkemisen arvoiseksi seuduksi. Ehkäpä jonakin päivänä...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti