tiistai 4. heinäkuuta 2023

Lomaltapaluu

 Kun on satanut monta päivää ja lämpötila huitelee noin viidentoista asteen tietämillä, siis heinäkuussa !!, tekee todella hyvää saada kortteja lämpimistä maista, Afrikasta ja Karibialta. Ja kummassakin tapauksessa ensimmäistä kertaa! 

Bahaman liittovaltio eli Bahamasaaret on meille tuntematon. Mutta nytpä saimme sieltä tietoa Ginan välittämänä. Kuuban ja USA:n välissä on yli 100 saarta, jotka kuuluvat Bahamaan. Postimerkistä arvelimme saarten kuuluvan jotenkin Englannin kuninkaan alamaisuuteen.

Kortista Gina kertoo, että hänen isoäitinsä pukeutui juuri samalla lailla huiviin ja essuun. Nuorempi polvi ei enää pukeudu niin. Keskellä korttia on Bahaman vanhin henkilö, yli satavuotias Martha Dorsett.

Suuret kiitokset kortista, terveisistä - ja siitä, että luet blogiamme!



 





Abed, oikeastaan Mo, Algerian Frendasta, Tiaretista lähetti kerralla kuvan koko valtavasta Afrikan mantereesta. Algeria sijaitsee pohjoisessa Marokon ja Tunisian välissä. Mo toivoo kortin miellyttävän meitä. Kyllä, sen se tekee. Mommi ja Pappa ovat kerran käyneet Tunisiassa. He myös lukevat mielellään Ugandaan sijoittuvia mma Ramotswe-romaaneja. Paljon kiitoksia!










Lopuksi vielä yksi kortti, mikä ei tosin liity Postcossingiin. Meidän perheystävämme, pikku-Vilma, josta on yht´äkkiä kasvanut menevä nuori nainen, postitti Italiasta terveisensä Etelä-Tirolista. Hän on kahden kuukauden ( ! ) interrail-reissulla Euroopassa. Hän kertoi ajaneensa juuri Garda-järven ohi ja yöpyneensä laaksossa vuorten keskellä. Aika hurjaa! Hyvää matkaa! 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti