keskiviikko 21. kesäkuuta 2023

Neljä nättiä

 Keskiviikkona kopsahti laatikkoomme  kolme korttia Saksasta ja yksi kaukaa USA:sta.

Münsterin kaupunkiin kiitokset Katharinalle "hedelmällisestä" tervehdyksestä! Ikävä kyllä emme saaneet juuri mitään selvää käsialastasi, mutta arvelemme silti sinunkin olevan innokas postcrossaaja.









Münsteristä menemme kappaleen matkaa etelämmäs - oikeastaan "lounaammas" - Düsseldorfiin, mistä Sven postitti kaksi komeaa kakadua. Upeita lintuja! 
Hän kertoo olevansa 54-vuotias ja naimisissa jo 31 vuotta. Mutta viikonlopulla hän matkustaa ( matkusti ) Itämeren rannikolle juhlimaan tätinsä 65. hääpäivää!!!
Suuret kiitokset kortista!








Luulemme, että nyt saimme ensimmäisen kerran kortin "nörtiltä"... siis tietokonevelholta, joka luo Postcrossing-harrastustaan varten omat kortit tietokoneella. Taiteilija siis tämä Thomas! Ja tarkemmin TSP-taiteilija. Googlasimme mitä se tarkoittaa: Kuva on piirretty käyttämällä vain yhtä jatkuvaa viivaa! Aika hurjaa! Katsokaa vaikka hänen postimerkkiään! Tai yllä olevasta linkistä lisää. Tietokonetta siinä tarvitaan apuvälineenä. Oiken paljon kiitoksia kauniista kortista ja taiteenlajista, josta meillä ei ollut aavistustakaan!!









Lopuksi Amerikkaan: Pohjois-Carolinasta Morganton-nimisestä kaupungista saimme mustaakin mustemman karhun. Amanda, joka sen postitti, toivoi karhun tavoittavan meidät hyvällä mielellä - ja niinpä toive toteutuikin. Kiitos siitä!
Miksi hän lähetti juuri luontoaiheisen kuvan, johtunee siitä, että hänellä on vahva ote luontoon ja eläimiin. Hänen tilallaan on yli 100 erilaista kotieläintä. Ja lisäksi hän on toiminut vuosikausia villieläinten kuntouttajana. Hienoa! Arvostamme kovasti!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti